Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zašto trebate gledati novi serijal Gospodara prstenova?

Samsung Neo QLED
15.09.2022.
u 08:15

Gospodar prstenova je oduvijek bio klasik koji ne poznaje godište: legendarnu priču putovanja malih hobita i bitku ispred Helms Deepa obožavaju iznova gledati mladi i stariji. O utjecaju na pop kulturu – ne treba ni govoriti.

Zato i ne treba čuditi ogromna pomola koja je nastala nakon najave prve sezone serijske adaptacije Gospodar prstenova: Prstenove moći. Vjeruje se da je riječ o najskupljoj snimljenoj seriji u povijesti, gdje je na prvu sezonu navodno utrošeno čak vrtoglavih 465 milijuna dolara. Prvi dojmovi još se sliježu nakon što je prva epizoda prikazana 2. rujna ove godine, a nastavci se očekuju iz tjedna u tjedan.

Serijal je ekskluzivno moguće pratiti putem streaming servisa Amazon Prime Video. Ono što će sve vlasnike atraktivnih Samsung Neo QLED 8K televizora, kao i obožavatelje J.R.R. Tolkiena posebno obradovati je da je novu seriju moguće putem Prime Videa gledati u nevjerojatnoj 8K rezoluciji, koje epsko iskustvo prstenove družine čini vizualno bogatijim nego ikad. Dapače, svi Samsung korisnici imaju i ekskluzivno pravo na dodatan sadržaj. Evo zašto trebate gledati novi Gospodar prstenova, i to u Neo QLED 8K rezoluciji:

1. Priča koja se savršeno nadopunjuje uz filmove

Radnja serijala smještena je u vrijeme Tolkienove Second Age ere tj. nekoliko tisuća godina prije pustolovina koje znamo iz romana Hobit i trilogije Gospodar prstenova. Naime, to je doba kada je Sauron stvorio kobni prsten po kojem svi znamo ovu priču. Ako želite saznati okolnosti kako je sam prsten nastao i što se sve događalo u tom ključnom trenutku, sigurno nećete propustiti ovu seriju. Ovu epsku radnju na zaslonu će te zvučno moći savršeno osjetiti na svojim Neo QLED 8K televizorima zahvaljujući Object Tracking Sound Pro tehnologiji koja prati kako se kreće zvuk u seriji i prilagođava njezin smjer kako bi ste svaki detalj mogli čuti iz svih kuteva televizora. Ako imate još uz to i neki Samsung Soundbar, možete aktivirati i Q-Symphony tehnologiju koja sinkronizira rad njega i televizora za još veće zvučno iskustvo.

2. Brojne rase se vraćaju

Ne treba čuditi da se Gospodar prstenova: Prstenove moći može nazvati najočekivanijom serijom svih obožavatelja fantasyja, pogotovo kada čujemo tko će sve od šarolikih likova biti u njoj. Možemo tako očekivati povratak čarolije vilenjaka, vrckavosti patuljaka, snalažljivih ljudi te jedne od tri vrste predaka Hobita: rase Harfoota. Vilenjaci su poznati po svojem dekoru i ljepoti, zbog čega uživajte u svakom njihovom detalju uz pomoć Quantum Matrix Pro tehnologije na Samsung Neo QLED 8K televizorima za profinjen kontrast. Naime, ona donosi znatno smanjenje probijanja pozadinskog osvjetljenja oko predmeta na televizijskoj slici (tzv. blooming) zahvaljujući inovativno sićušnim Quantum Mini LED svjetlima koja precizno kontroliraju svjetlo kako bi pojačale duboke tonove crne boje. Gledajte obasjane tronove ljudskih i patuljačkih kraljevstva u prekrasnom ruhu zahvaljujući Quantum HDR 64x tehnologiji koja bilježi najsitnije detalje u svijetlim i tamnim područjima kako bi prikazala pravu kvalitetu slike HDR 10+ točno onako kako je redatelj zamislio.

3. Prekrasna mjesta radnje

Sjećate se prekrasnim kadrova izdaleka, ptičjih perspektiva i panorama svijeta Gospodara prstenova iz filmova? Toga neće nedostajati niti u serijalu, a spomenutih 465 milijuna dolara budžeta svakako daje veliku najavu o njihovoj čaroliji za nas gledatelje. U takvim situacijama najbolje se osjeti kristalna kvaliteta 8K rezolucije, gdje je za tehnologiju prikaza Samsung Neo QLED 8K TV dobitnik i nagrade poznatog tehno-sajma CES 2022. Bilo da se radi o zadivljujućim vidicima Khazad-Dûma, veličanstvenim šumama vilenjačke prijestolnice Lindona ili prekrasnom otočkom kraljevstvu Númenoru, obožavatelji mogu doživjeti Second Age Međuzemlja u najboljem mogućem prikazu zahvaljujući oštroj 8K slici koju pogoni AI Upscaling tehnologija umjetne inteligencije, a pozadinski glazbu za potpuni audio-vizualni raj unapređuje Dolby Atmos tehologija te SpaceFit Sound zvuk.

Doživite epsko putovanje dostojno poznatih filmova Gospodara prstenova ispunjenih generacijskim pričama, scenama te radnjom za koju se nestrpljivo uvijek čeka idući nastavak. Za uživanje u svemu tome – tu je Samsung Neo QLED 2022.

Dapače, sada je idealna prilika za sve fantasy fanove jer je Samsung pripremio odličnu promociju za Neo QLED televizore. Ako odaberete neki od Neo QLED 8K modela od 75'' ili veći, na poklon dobivate fenomenalni Galaxy Z Flip3 kako biste promatrali svijet iz novog kuta. Ako se odlučite za Neo QLED 4K modele od 75'' ili veće, na poklon dobivate Vam Galaxy A53 5G telefon. Promocija traje od 6.9. do 9.10.2022. ili do isteka zaliha poklona, a više možete vidjeti ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije