Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA ODLUKA

VIDEO Pješakinja pretrčavala cestu, na ovo nije računala

Motocikl naletio na pješakinju
Foto: Screenshot
23.04.2019.
u 17:24

Prometna pravila postoje s dobrim razlogom. I najpametnije vam je da ih se pridržavate, bez obzira na to koliko vam se činilo da sve vidite i znate

Prelazak ceste izvan označenog pješačkog prijelaza može biti jako opasan, čak i kad vam se čini da imate situaciju pod kontrolom.

To jasno pokazuje ova snimka, navodno iz Singapura, na kojoj se može vidjeti kako jedna pješakinja pokušava pretrčati cestu.

Međutim, pritom nije vodila računa o jednoj stvari - da se između automobila često znaju provlačiti motocikli.

Tako je na nju naletio jedan motocikl koji nije vidjela, što je rezultiralo nesrećom u kojoj su i ona i motociklist "poljubili asfalt". Kako je to izgledalo pogledajte u videu:

Komentara 1

PJ
pjer1963
21:35 23.04.2019.

Jest da je ona prelazila izvan obiljezenog pjesackog prelaza ali i motociklist je vozio prebrzo. Neznam zasto si motociklisti/biciklisti uzmu za pravo da brzo voznjom obilaze kolone vozila koji se polako krecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije