Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakrivljeni ekrani

U Ronis stigli novi Samsung televizori – UHD & Curved je in!

Samsung
Foto: Samsung
25.06.2014.
u 09:00

Ove godine s novom H serijom Samsung u prvi plan stavlja UHD rezoluciju i zakrivljeni ekran.

Malo bi bilo reći da je sveprisutni Samsung imao uspješnu 2013-tu. Po prodaji u svijetu i kod nas (više od pola prodanih televizora u Hrvatskoj je od tog branda) je ostavio konkurenciju daleko iza sebe, a tome može zahvaliti neupitnoj kvaliteti, inovacijama i najboljem marketingu u branši.

Ove godine s novom H serijom Samsung u prvi plan stavlja UHD rezoluciju i zakrivljeni ekran. ´Curved´ modeli su nešto što možda nije toliko zvučno kad se priča o tome, ali je jako impresivno kada se nađete pred takvim velikim ekranom. Najvažniji razlog tome je taj što je stvarni svijet oko nas zapravo zakrivljen kad gledamo, pa nas takva slika u UHD rezoluciji impresionira i čini iskustvo gledanja bogatijim, a sadržaj na ekranu stvarnijim nego ikad prije.

Kompletnu novu seriju H8000 i H8500 čine zakrivljeni ekrani. Cijene se kreću od 14.999 kn za UE55H8000 (139cm dijagonale), više informacija pronađite na www.ronis.hr.

Komentara 6

Avatar dva4u
dva4u
23:38 25.06.2014.

"Najvažniji razlog tome je taj što je stvarni svijet oko nas zapravo zakrivljen kad gledamo" - ne znam za druge galaksije, gdje ovaj novinar očito živi, ali u našoj galaksiji stvarni svijet nije zakrivljen.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
09:37 25.06.2014.

Hm, može Samsung čudo TV napraviti ali šta to nama vrijedi kad mi u HR imamo digitalni TV signal iz prošlog stoljeća ;(

Avatar ivek
ivek
23:37 25.06.2014.

lip tv nem sto,, sam sto 2 persone mogu gledat isto vrimeno... opet prevara,,, ako ima vis persona nemogu gledat tv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije