Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražite povrat novca

Može izazvati opekline ili električni udar: IKEA povlači proizvod, provjerite imate li ga doma

Internetske stranice za online kupovinu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
10.01.2024.
u 08:37

ÅSKSTORM 40W USB punjač tamnosive boje može se prepoznati po broju modela ICPSW5-40-1 koji se nalazi na naljepnici na stražnjoj strani USB punjača

"IKEA potiče sve kupce koji posjeduju ÅSKSTORM 40 W USB punjač tamnosive boje, broj proizvoda 504.611.93, da prestanu upotrebljavati proizvod i jave se tvrtki IKEA kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa", objavili su na web stranicama ove kompanije. Kažu kako punjač može puknuti te prouzročiti opekline ili električni udar.

"Sigurnost je najveći prioritet tvrtke IKEA i stoga se povlači ÅSKSTORM 40 W USB punjač tamnosive boje. Kabel za napajanje može se oštetiti ili puknuti uslijed omotavanja oko punjača ili savijanja naprijed-natrag nakon duljeg razdoblja korištenja. Oštećeni kabel može prouzročiti toplinske opekline i električni udar. Stoga se povlači ÅSKSTORM 40 W USB punjač tamnosive boje", dodaju.

VEZANI ČLANCI:

ÅSKSTORM 40 W USB punjač tamnosive boje može se prepoznati po broju modela ICPSW5-40-1 koji se nalazi na naljepnici na stražnjoj strani USB punjača. 

VIDEO Naoružani napadači upali u studio tijekom emisije uživo, prijetili voditeljima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije