Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sprinternet 2 – dvostruko brži internet

kosor
Foto: Mišo Lišanin
1/2
PR
Autor
PR članak
10.10.2012.
u 14:15

Svi korisnici paketa imaju mogućnost korištenja dvostruko bržeg interneta od onoga dostupnoga korisnicima interenta izvan paketa.

B.net nudi mnoge dodatne pogodnosti svojim novim korisnicima, pa je baš sada prava prilika za one koji žele osigurati sate i sate zabave uz duge jesenske večeri. Uz flat Internet, s neograničenim prometom i bez ikakve dodatne naplate, oni koji se odluče postati korisnici uživat će u najboljoj TV slici te neograničenom telefoniranju prema nacionalnim fiksnim mrežama.

Korisnici koji odaberu Superbrzi 3D paket, prvih šest mjeseci od aktivacije plaćat će mjesečnu cijenu pretplate Superbrzog 2D paketa (TV + Internet) u iznosu od 169,91 kn, a novi korisnici koji odaberu bilo koji 2D paket, prvih šest mjeseci od aktivacije plaćat će mjesečnu cijenu pretplate 1D usluge Osnovni TV paket u iznosu 88,95 kn. Drugim riječima, novi korisnici šest mjeseci neće plaćati pretplatu za jednu od usluga. Pored toga svi korisnici paketa imaju mogućnost korištenja duplo bržeg interneta od onoga dostupnoga korisnicima interenta van paketa.

Svi korisnici koji u razdoblju trajanja promotivne akcije od 1. listopada do 15. studenog odaberu paket koji sadrži TV uslugu besplatno će tijekom trajanja pretplatničkog odnosa dobiti na korištenje B.net digitalni prijamnik i pristup Videoteci, a prvih 30 dana od aktivacije besplatno će moći pristupiti svim digitalnim TV paketima (osim HD paketa) i Videoklubu. Videoklub je nova usluga B.neta, jedinstvena na hrvatskom tržištu, koja omogućuje stalan pristup rastućoj kolekciji serija i filmova uz fiksnu mjesečnu naknadu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?