Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prenesi broj u Tele2 i svaki mjesec pokupi 50 kn!

Tele2_50kn zauvijek
PR
Autor
PR članak
09.03.2011.
u 14:35

Tele2 će svim korisnicima koji prenesu broj isplaćivati mjesečni džeparac u iznosi do 50 kuna zauvijek, odnosno dokle god su korisnici Tele2.

Moderan i ubrzan način života, nekvalitetna prehrana, nedovoljna tjelesna aktivnost i stres glavni su uzročnici mnogobrojnih bolesti i skraćenoga životnog vijeka.

Te su činjenice potvrdili i rezultati nedavnog istraživanja jedne od vodećih domaćih agencija za istraživanje tržišta i pokazali kako hrvatski građani pod zdravljem najčešće podrazumijevaju ravnotežu između fizičkog zdravlja i dobrog mentalnog osjećaja koji se još može opisati kao osjećaj zadovoljstva, ispunjenosti, sreće.

Stoga, ne čudi da se manifestacije i jednog i drugog navode među tri najčešća odgovora hrvatskih građana na pitanje što bi sve mogli poduzeti kako bi što više poboljšali svoje zdravlje – vježbati (36%), zdravije jesti (29%) i smanjiti stres (24%). Također, rezultati istraživanja pokazali su da su građani svjesni kako bi njihovu zdravlju pridonio prestanak pušenja (19%), smanjenje tjelesne težine (17%), pijenje više vode (16%), manje nezdrave hrane (15%), više sna (12%).

Međutim, iako su prema rezultatima istraživanja građani svjesni onoga što mogu učiniti za svoje zdravlje, postavlja se pitanje kako sami sebe potaknuti na konkretno djelovanje?

Odgovor možda leži u novoj promotivnoj akciji „Zauvijek“ koju je pokrenuo mobilni operater Tele2. Naime, Tele2 će svim korisnicima koji prenesu broj isplaćivati mjesečni džeparac u iznosu do 50 kuna zauvijek, odnosno dokle god su korisnici Tele2.

Budući da je prijenos broja usluga koja omogućuje promjenu operatera prilikom koje korisnik ne mijenja svoj broj ni predbroj, možda vas Tele2 potakne da promijenite svoje životne navike kako biste i u dubokoj starosti primali svoj džeparac.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?