Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODERNA VERZIJA

Otkriveni detalji o nasljedniku legendarne Nokije 3310

nokia3310
Foto: Youtube Screenshot
1/2
23.02.2017.
u 17:25

Hoće li HMD Global uistinu predstaviti Nokiju 3310 ili se radi samo o marketinškom potezu saznat ćemo za nekoliko dana u Barceloni.

Još je samo nekoliko dana ostalo do međunarodnog sajma mobilne industrije koji će se održati u Barceloni, a glavna zvijezda mogao bi biti mobitel koji je u svojem prvom izdanju zaradio legendarni status.

Vijest o navodnom nasljedniku Nokije 3310 pojavila se prije nekoliko dana i izazvala veliko zanimanje javnosti. Informacije koje su dolazile iz svjetskih medija otkrivale se kako se sigurno neće raditi o pametnom telefonu te da će to biti modernija verzija 3310.

Sada su se pojavile nove informacije kako bi taj mobitel trebao izgledati. Prema njima definitivno je potvrđeno kako mobitel neće raditi na Androidu te da će biti 'pomoćni' mobitel. Dizajn neće biti pretjerano različit od prvog modela, a jedine promjene bit će u težini i debljini mobitela, javlja GizmoChina.

Ekran će biti nešto veći i neće biti monokromatski već u boji. Navodno neće biti velike rezolucije kako se ne bi previše utjecao na trajanje baterije.

Bit će dostupan u nekoliko boja, a prema ovim informacijama nudit će se i u crvenoj, zelenoj i žutoj boji.

Hoće li HMD Global uistinu predstaviti Nokiju 3310 ili se radi samo o marketinškom potezu saznat ćemo za nekoliko dana u Barceloni.

>> Legenda se vraća: Nokia 3310 će dobiti modernu verziju, poznate i cijene

>> Imate li još svoj stari mobitel? Koliko vam je trajala baterija? Šaljite nam fotografije starih modela i svoja iskustva

Komentara 2

Avatar comparator
comparator
20:43 23.02.2017.

Ni popularni Fićo pa ni Mini nisu proizvedeni jednaki pa bi bilo bespredmetno očekivati kako i Nokija 3310 mora ostati ista ali njena osnovna namjena onako kako je zamišljena po nagađanjima ima smisla.

DI
Diesel
05:37 24.02.2017.

Utopija i ocaj, sve u jednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije