Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPEL

Novi motor i multimedijski sustav za Astru

opel astra
Opel
18.11.2013.
u 11:19

Najveća novost je novi dizelaš, 1,6-litreni CDTI koji razvija 136 KS i 320 Nm okretnog momenta

Opel je za modelsku godinu 2014. ponudio nekoliko novosti u svom najprodavanijem modelu Astri. Dizajnerski se nije mijenjala, osim što se može naručiti s LED dnevnim svjetlima. Najveća novost je novi dizelaš, 1,6-litreni CDTI koji razvija 136 KS i 320 Nm okretnog momenta, kojeg smo imali priliku isprobati u Zafiri Tourer. Moćan je, uglađen je i štedljiv, a Astru do stotke potjera za 10,3 sekunde, dok je najveća brzina 200 km/h. Prosječna potrošnja iznosi 3,9 l/100km uz emisiju CO2 od 104g/km. Astra dolazi i s IntelliLink multimedijskim sustavom sa 7-inčnim dodirnim ekranom.

>> Opelovi automobili na plin s punim jamstvom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije