Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RENAULT SPORT

Megane u limitiranom izdanju nudi 10 KS više

Renault Megane
Foto: Renault
1/4
21.05.2014.
u 21:00

Dvolitreni turbo motor za ovaj je Megane dotjeran kako bi ponudio deset konja više te sada raspolaže s ukupno 275 KS

Nakon nedavnog redizajna, Renault je predstavio novo limitirano izdanje kompaktnog modela. Megane Renaultsport 275 Trophy donosi niz tehničkih poboljšanja, deset KS veću snagu, ali i Akrapovičev ispušni sistem od titanija.

Sa svim tim Renault reagira na činjenicu da mu je rekord na Nürburgringu Seat nedavno oteo s Leon Cuprom 280. Dvolitreni turbo motor koji pokreće Megane RS dobio je deset konja više, pa razvija 275 konjskih snaga. Renaultsport Cup šasija u novom je izdanju tvrđa, a Megane Renaultsport 275 Trophy ima i diferencijal s ograničenim proklizavanjem.

Vozači kojima ni ova standardna nabrijavanja nisu dovoljna mogu posegnuti za opcijama, a u njih se ubrajaju, primjerice, Ohlinsovi Road & Track amortizeri, Michelin Pilot Sport Cup 2 gume i crni 19-colni aluminijski naplaci. Već tradicionalno, RenaultSport posebnost svoje limitirane izvedbe naglašava i pločicom s rednim brojem u interijeru. U kabini se ističu i Recaro sjedala izvedena u kombinaciji kože i Alcantare, uz nezaobilazne crvene prošive, koje uočavamo i na kolu upravljača. Ručica mjenjača je, podrazumijeva se, aluminijska.

Foto: Renault

Megane Renaultsport 275 Trophy nudit će se u 20 zemalja. Za naše tržište nije predviđen, ali će se za posebne zaljubljenike ipak moći napraviti posebna narudžba.

>> Ovaj posebni Megane trebao bi srušiti rekord na Nürburgringu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije