Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mislimo da sve znamo, ali...

KVIZ Koliko znate o održavanju automobila? Pripremili smo vam deset pitanja

Foto: Renault
1/4
10.02.2024.
u 08:00

Hoćete li s automobilom na servis kad od prošlog servisa prođe godina dana ili kad vaše vozilo nakupi dovoljno kilometara? Provjerite održavate li svoj automobil u maniri dobrog vlasnika kojemu će on dugo trajati ili će ga vaš nemar na recikliranje poslati i prije vremena

Automobil vam već ima više godina, no i dalje radi 'kao urica', a za to zasluge pripisujete činjenici da ga dobro održavate? Ili ste, pak, u drugom taboru, onome koji za neprestane probleme s automobilom krivi proizvođača i lošu sreću koja vam je u ruke stavila jedan baš takav primjerak? Da, loše sreće ima, u to ne sumnjamo, ali ipak je istina više na strani vozača kojega će automobil više godina uredno služiti jer ga redovno održava po smjernicama proizvođača. Ulje, filtri, kočione pločice... Sve te naoko male stvari koje ipak dosta opterećuju vozačev džep ne mijenjaju se tek reda radi, već automobil treba održavati. On je složen sklop sustava i dijelova koji možete gledati i poput orkestra - da bi mogao pružiti najbolju izvedbu, svi njegovi dijelovi moraju biti u dobroj formi i međusobno uštimani. Jeste li u prvom ili drugom taboru? Kako se brinete za svoj automobil? Znate li kad se i kako na njemu rade određene kontrole? Provjerite kroz kviz koji smo vam pripremili. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije