Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rizik od kvara

Jaguar povlači 104.000 automobila iz SAD-a

jaguar f-type
Foto: Jaguar
09.02.2015.
u 00:13

Američki Ured za kontrolu sigurnosti prometa u petak je upozorio britansku kompaniju da je na određenim modelima uočen visok rizik od kvara

Britanska automobilska kuća Jaguar Land Rover objavila je da će povući 104.000 automobila koja su isporučena kupcima u SAD-u.

Kako piše Guardian, radi se o modelima Range Rover i Jaguar. Objava je uslijedila nakon što je američki Ured za kontrolu sigurnosti prometa u petak upozorio britansku kompaniju da je na tim modelima uočen visok rizik od kvaraDok je na 78.000 vozila Range Rover iz 2006., 2012., 2013. i 2014. godine ''dijagnosticiran'' problem u sistemu kočenja na prednjim kotačima, kod modela Jaguar XK sporan je signalizacijski sistem na desnoj strani vozila.

Kupci su pozvani da vrate vozila koja će biti besplatno popravljena.

>>Jaguar objavio fotografiju svog prvog SUV-a

>>Jaguar predstavio F-Type Coupe u LA-u i Tokiju

Komentara 4

KR
kruško1
07:10 09.02.2015.

posalji dva vamo-:)

Avatar Medo
Medo
09:44 09.02.2015.

Gospodjo Lisjak, niste Vi nista krivi i nemojte me krivo razumjeti ali sto točno znaci Vas naslov odnosno jedan njegov dio: "povlači iz SAD". Da li to znaci da ce tih 100-ak tisuća vozila biti ukrcano na brodove i vraćeno u tvornice? Ili se pak radi o servisnim kampanjama? Sto hocu reci? Vidim da Vas VL tj. Vas poslodavac "šalta" s jedne teme na drugu (trudnice, Eko udruge, Itd.), a kako nesto znam o autima, pitam se koliko je točno ono sto pisete o ostalim temama? A sto se tiče Vašeg poslodavca, pa majku mu poljubim jeste li stvarno spali na toliko niske grane da samo reproducirate članke i da vas od 24 sata u smislu kvalitete napisa dijeli samo naslov?

BO
boreabo
14:23 09.02.2015.

A velikog li problema na XK - desni žmigavac !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije