Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEHNIČKI PROBLEMI

Honda povlači preko 400.000 auta zbog zračnih jastuka

honda odyssey
Honda
19.09.2013.
u 13:11

Zbog problema je moguće da se zračni jastuci u sjedalima vozača i putnika slučajno aktiviraju

Honda je izvijestila kako povlači oko 405.400 vozila u SAD-u, Kanadi, Japanu i Australiji zbog problema s čipovima u sustavu zračnih jastuka.

Među vozilima koja već jesu ili će tek biti povučena su 342 tisuće modela Odyssey iz 2003. i 2004. godine u SAD-u i Kanadi te 63.400 tisuća modela Acura MDX iz 2003. u SAD-u, Kanadi, Japanu i Australiji.

Glasnogovornik Honde Tsuyoshi Hojo rekao je kako je zbog problema moguće da se zračni jastuci u sjedalima vozača i putnika slučajno aktiviraju. Zasad nije zabilježen nijedan sudar uzrokovan ovim problema, no prijavljeno je nekoliko slučajeva ozljede ruku, dodao je Hojo.

>> Honda zbog prekidača za svjetlo povlači 1,35 milijuna vozila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije