Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Četiri uređaja koji će u svojem zajedničkom radu oduševiti svakoga

Samsung Galaxy
14.10.2022.
u 14:14

Pametne telefone Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4, kao i Galaxy Watch5 pametni sat te Galaxy Buds2 bežične slušalice obilježavaju brojne mogućnosti, snaga i izdržljivost

Ako tražite uređaje s kojima će te uz moćne performanse moći i dobro zabaviti, samo se treba okrenuti prema najnovijim Samsung uređajima. Moćni, produktivni, izdržljivi iznutra i izvana, s poboljšanom baterijom i jednostavnim međusobnim povezivanjem – pametni telefoni Samsung Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4, pametni sat Galaxy Watch5 te bežične slušalice  Galaxy Buds2 Pro su ono što modernom čovjeku treba kako bi zakoračio u svijet prilagođen sebi.

Preklopni pametni telefoni koji otvaraju nove mogućnosti

Galaxy Z Fold4 „širenjem krila“ postaje pametni telefon s dva zaslona i dobiva ulogu malog tableta, dok Galaxy Z Flip4 svojim smanjuje svoju veličinu kada se zaklopi. Ova dva uređaja fleksibilniji su od svih drugih pametnih telefona, lakši od ostalih i stanjeni posvuda, osim gdje je najbitnije: na zaslonu. Galaxy Z Fold4 možete pronaći u sivo-zelenoj, fantomsko crnoj i bež boji, dok su ljubičasta, grafitna, ružičasto – zlatna i plava rezervirane za Galaxy Z Flip4.

Svojim oblikom ovi modeli podsjećaju na dva aspekta života – privatni i poslovni. Kako biste u užurbanom tempu pronašli vrijeme za privatna druženja, obitelj, prijatelje, ljubav - Galaxy Z Fold4 nudi mogućnost obavljanja zadataka s manje dodira i dodavanje aplikacija na programsku traku.

Više toga odjednom

Uz opciju App Pair jednim dodirom možete pokrenuti do tri aplikacije koje se istovremeno pokreću i dijele jedan veliki, super-produktivni zaslon. U korištenju će vam pomoći značajka Multi View, koja vam osigurava izgled ekrana kao na računalu, pa više nema potrebe za konstantnim korištenjem tipke za povratak. Umjesto miša, upotrijebite S Pen olovku i – voilaInfinity Flex zaslon od 7,6 inča u trenutku vam daje tečnije iskustvo pregledavanja. Jednako sjajno iskustvo dat će vam i proučavanje fotografija koje uslikate nadograđenom stražnjom kamerom te Space Zoom značajkom, a vaše videe ugladit će poboljšani OIS i VDIS te Super Night Solution značajka koja ograničava šum. 

Otporni i na vodu!

Ono što još karakterizira Galaxy Z Fold4, ali i njegovog tehnološkog brata Galaxy Z Flip4 je vodootpornost1. U slatkoj vodi mogu provesti do 30 minuta na dubini od 1,5 metara i potpuno su otporni na kapljice, što ih čini prvim vodootpornim sklopivim pametnim telefonom na svijetu.

Ova dva pametna telefona povezuje i vrhunska kvaliteta kamera.  Tako Galaxy Z Fold4 ima FlexCam – svestrani doživljaj kamere bez upotrebe ruku, za snimanje grupnih fotografija, selfieja i videozapisa iz zadivljujuće perspektive.

Galaxy Z Flip4 prvi je i po snimanje selfieja sa stražnjom kamerom dok vanjski zaslon prikazuje fotografiju u stvarnom vremenu. Osim toga, zahvaljujući prilagodljivom Cover Screen vanjskom zaslonu od 1,9 inča, dobivate još jedno platno na kojem možete izraziti svoj stil uz svoje fotografije, AR emotikone ili videozapise.

Pratite svoje zdravlje

Kada imate odličan pametni telefon, zašto ne imati onda i odličan pametni sat? Galaxy Watch5 omogućuje vam da pratite svoje zdravlje 24 sata dnevno i ostvarite svoje ciljeve pomoću Samsung BioActive senzora. Prateći rad vašeg srca, brzinu disanja, raspored spavanja i kretanje, senzor pruža osnovne informacije o vašem zdravstvenom stanju. Pomoću Bluetootha ili LTE vrlo ga lako možete povezati s ostalim uređajima ovog eko sustava.

U srebrnoj, grafitnoj i safirno plavoj boji, Galaxy Watch5 prati vaše zdravstveno stanje, a kako bi doista bio vaš saveznik, opremljen je 13% većom baterijom za svakodnevnu upotrebu kako biste u svakom trenutku bili upoznati sa svojim unutarnjim stanjem. Osim boje remena, izaberite i brojčanik koji vam odgovara – analogni ili digitalni, uz dodatak nekoliko sjajnih dizajna.

Kvaliteta i Galaxy Buds2 – dva sinonima

Ljupke Galaxy Buds2 Pro slušalice lako se povezuju s ostalim članovima grupe Samsung ekosustava, udobno pristaju svakom uhu, a do njega dovode ultimativni Hi-Fi bežični zvuk. Ove slušalice imaju dvosmjerne zvučnike, koji pružaju odlične dublje basove, kao i jasne visoke tonove. Svaka nota zvuči kao prava stvar i stavlja omiljene refrene u središte pažnje, a inteligentna značajka 360 Audio zvuk čini realističnim pa imate dojam da ste doista na koncertu ili u sceni omiljenog filma. Male i udobne, lako se uklapaju u vaš svijet, a da ih ne izgubite, potražite ih uz SmartThings Find aplikaciju i riješite se ubrzanog kucanja srca o kojem će vas obavijestiti Galaxy Watch5.

Pravo vrijeme za kupovinu novih Samsung pametnih uređaja je upravo sada: u sklopu posebne promocije svi koji kupe Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 pametni telefon, kao i neki od uređaja Galaxy S22 serije na dar dobivaju upravo Galaxy Watch5. Ovu priliku možete iskoristiti do 31. listopada 2022. ili do isteka zaliha poklona. Za pravo na poklon potrebno se prethodno registrirati putem Samsung Members aplikacije. Kada uz to još dobijete i četiri mjeseca besplatnog YouTube Premiuma na brzim 5G mrežama, zabava uz moćnu tehnologiju itekako je zagarantirana!

1 Ne preporučuje se upotreba na plaži ili u bazenu. Nije otporan na prašinu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije