Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANCELARKA U POSJETU

Angela Merkel službeno otvorila 65. Frankfurt Motor Show

frankfurt,auto show,iaa,angela merkel (1)
Reuters/PIXSELL
12.09.2013.
u 15:45

Merkel je potvrdila da njezina vlada planira do 2020. godine na njemačke ceste dovesti oko milijun električnih automobila

Frankfurtski auto-sajam IAA danas je službeno otvorila njemačka kancelarka Angela Merkel. Kancelarka je održala govor i sa zanimanjem razgledala novitete iz automobilskog svijeta, uključujući i hibridne i električne automobile kao što su BMW i3 i e-Golf, a koji su svojevrsne zvijezde 65. Frankfurt Moto Showa.

Merkel je potvrdila da njezina vlada planira do 2020. godine na njemačke ceste dovesti oko milijun električnih automobila, prenosi Deutsche Welle. Također je pozvala Europsku komisiju da postavi realistična ograničenja emisije CO2 automobilskoj industriji. Naime, EK trenutno traži od proizvođača da do 2020. godine emisiju ograniče na 95 grama po kilometru, što zadaje probleme njemačkim proizvođačima snažnih i luksuznih automobila.

>> Pogledajte što donosi Frankfurt Auto Show!

>> Volkswagenovo pokazivanje moći na domaćem terenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije