TURIZAM NA DVA KOTAČA Bicikliranje uz suhozid i more, pauza kraj rimske cisterne i okrepa uz vino i pršut Nikola Birin: Od pet ujutro sam u vinogradu. Tada se tamo najbolje osjećam
POPULARNA DESTINACIJA Kupanje s pogledom na zagorske brege i uživanje u starinskim vinskim sortama Poput fensi vinskog eventa Vinogradi s pogledom, koji se ove godine održao na izletištu i u poznatoj vinariji Vuglec breg. Tu su se okupili najbolji zagorski vinari, brojni posjetitelji, a bilo je i mnoštvo biciklista.
WEEKEND BIKE & GOURMET TOUR Bikeom po zapadnoj Istri: Od crkve uklesane u stijeni do jedinstvenog Parka istarskog vola Rovinj je uvijek pun gostiju, pa i onih na bajku, a evo što vas čeka ako ovaj biser Istre odlučite obići biciklom
Premium sadržaj Video sadržaj KONTINENTALNI TURIZAM 'Bolje je na Mrežnici nego na moru, tamo nismo imali hlada, a ovdje je samo zelenilo' Putovanje biciklom uz četiri rijeke - Mrežnicu, Dobru, Koranu i Kupu - bilo je ujedno i izlet u prošlost kroz ljepotu živopisnih frankopanskih dvoraca i utvrda
Video sadržaj 'ŽELIMO BITI HRVATSKI COLORADO' Imotski ima što ponuditi: odlične biciklističke staze, vinarije, Camino, Geopark, ali i brojna jezera O spektakularnom Modrom jezeru brinu se i dva sokola koja dežuraju ljeti, nešto kao ptičji HGSS
Ovdje je odsjedao i bečki car Draga di Lovrana, hotel i restoran s najljepšim pogledom na more i planine Imamo svoje ribarske brodove, pa tu profitiramo svi, i mi i gosti, riba nam je dostupna svakodnevno, već u zoru znamo što imamo ulovljeno, i već je u 8 sati u restoranu.
KONOBA CAMPANELO Čips od pivca, mus od ugora, ravioli s janjetinom..., sve delicije u zaseoku Sučići Jako su zanimljivi juha od škampi, jus od dimljene orade, pepeo od luka i pjena od škampi, pa bakin verzot od poriluka sa sušenim žumanjkom i uljem od divlje rikule – ističe chef Mate Sučić.
WEEKEND BIKE & GOURMET TOUR Ovakvu smo tišinu posvuda tražili, nijedan auto nismo vidjeli, samo smo biciklirali i degustirali Dvodnevno pedaliranje po Istri bilo je savršena prilika da upoznamo ovdašnje stanovništvo i otkrijemo čime se bavi i što proizvodi
Restoran u Gospiću Slasni lički specijaliteti u Javoru dolaze i s malo okusa Kanade: Krumpir i povrće su iz okolnih vrtova, a i pivo je ličko U Kanadi se umaci i dodaci jelima puno više koriste i nastojimo to unijeti u naša hrvatska jela. Neke umake uopće ne možemo naći ovdje, ali pokušavamo od onoga što imamo dobiti željeni okus
BICIKLIRANJE S PRIČOM Skriveni biseri kao čuvari čakavske tradicije s pogledom na Rijeku i cijeli Kvarner Interpretacijske vožnje na električnim biciklima ili kako upoznati Matulje i zlatno zaleđe koje se prostire od mora do Slovenije, a krase ga vrijedni ljudi i turbulentna povijest