Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANKFURT

Porsche predstavio koncept električne limuzine, Jaguar i Bentley prve SUV-ove

Frankfurt
Foto: Reuters/PIXSELL
1/16
14.09.2015.
u 21:57

Porsche Mission E, čini se, bit će ozbiljan konkurent Teslinom Modelu S

Auto-salon u Frankfurtu, jedan od najvećih i najznačajnijih na svijetu, sutra otvara svoja vrata novinarima, a neke tvrtke već su večeras odlučile predstaviti novitete.

Među njima je i Volkswagenova grupacija, koja uključuje i brendove kao što su Porsche, Lamborghini, Bentley i Bugatti.

Jedan od najzanimljivijih VW-ovih noviteta je koncept električnog automobila Porsche Mission E čiji prednji kraj djeluje potpuno drugačije od onoga na što smo navikli od ove legendarne sportske marke. Riječ je o limuzini kupeovske siluete s dva električna motora koji daju više od 600 konjskih snaga i omogućuju ubrzanje do stotke za 3,5 sekundi. Električni Porsche, čini se, bit će ozbiljan konkurent Teslinom Modelu S.

Predstavljeni su i prvi Bentleyev SUV, Bentayga, Lamborghini Huracan LP610-4 Spyder te koncepti Audi e-tron quattro i Bugatti Vision Gran Turismo.

Jaguar je također predstavio svoj prvi SUV, F-Pace, od kojeg Britanci jako puno očekuju. Za više informacija i fotografija ostalih frankfurtskih noviteta trebat ćemo pričekati do sutra.

>> Astra u Zagrebu prije premijere u Frankfurtu!

>> Novi Megane naslanja se na veći Talisman

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije