Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEAT LEON ST CUPRA

Kompaktni karavan do stotke za šest sekundi

Seat Leon ST Cupra
Foto: SEAT
1/3
15.01.2015.
u 14:00

Prvi put Seat sportsku oznaku Cupra koristi na karavanu i odmah predstavlja raketu sa 280 konjskih snaga

Sportski karavani sve su popularniji, a proizvođačima koji ih nude priključio se i španjolski Seat. Tako je predstavio model Leon ST Cupra, čistokrvnog sportaša u karoseriji obiteljskog karavana.

Dakle, Leon ST Cupra ima prtljažnik od 587 litara dovoljan za mnoštvo stvari, a ispod poklopca motora 4-cilindrični 2-litreni turbobenzinski TSI motor koji razvija 280 KS i 380 Nm okretnog momenta. Prava karavanska raketa do stotke stiže za samo 6,0 sekundi, što je samo 0,2 sekunde sporije od hatchbacka, koji je najbrži Seat svih vremena. Najveća brzina ovom je karavanu elektronski ograničena na 250 km/h.

Moći će se naručiti uz automatski DSG ili 6-stupanjski ručni mjenjač. Serijski dolazi s full LED prednjim i stražnjim svjetlima, 18” naplacima, krovnim spojlerom, crnim retrovizorima, multimedijalnim sustavom, natpisima Cupra i drugim ukrasnim dodacima...

>> Prvi auto na svijetu s karoserijom izrađenom od čipke

>> Obiteljski karavan za slobodno vrijeme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije