Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

VIDEO Led joj doletio na auto i razbio vjetrobran: 'Sretna sam što sam živa'

Led joj razbio vjetrobran
Foto: Wochit
1/2
22.12.2019.
u 09:45

Medicinska sestra i majka dvoje djece Laura Smith rekla je da može biti sretna što je ostala živa nakon nesreće na autocesti M6

Jednoj vozačici u Velikoj Britaniji komad leda pao je na automobil tijekom vožnje i razbio vjetrobran, a nesreća je snimljena kamerom iz automobila.

Medicinska sestra i majka dvoje djece Laura Smith rekla je da može biti sretna što je ostala živa nakon nesreće na autocesti M6.

Na snimci se može vidjeti kako se Laura normalno vozi autocestom kad s kamiona iz lijevog traka dolijeće komad leda i pada na njezin automobil.

Srećom, uspjela je zadržati kontrolu nad svojim Peugeotom 3008.

Nesreća se dogodila 1. veljače 2019. godine, a video je objavljen tek sad.

Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

Led joj razbio vjetrobran
1/29
Ključne riječi

Komentara 1

MA
maximinimax
09:51 22.12.2019.

Tko tu vidi kakav led ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije