Naslovnica Auti Automobili

Toyota Yaris proslavila dvadeseti rođendan

Predstavljena ograničena serija Toyote Yaris u zlatnoj boji ''Y20''
10. svibnja 2019. u 14:18 243 prikaza
Toyota Yaris
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/43

U predivnom ambijentu Gymnasium Caffe u zagrebačkom muzeju Mimara, sinoć je održana proslava 20 rođendana omiljenog nam gradskog automobila, Toyote YARIS.

Na proslavi se, unatoč kišnom i hladnom poslijepodnevu, okupilo šezdesetak uzvanika, brojnih vlasnika i ljubitelja Toyote, koji su po prvi puta imali priliku vidjeti atraktivan izložak: najnoviju ograničenu seriju Yarisa obilježenu amblemom '' Y20'' predstavljenu uz slavljenika, Yaris  1. generacije iz davne 1998.

Slavljeničku je tortu podijelila posebna gošća, Gđa Ksenija Papert, jedna od prvih vlasnika Toyote Yaris u Hrvatskoj.  Gospođa Papert je tom prigodom izjavila da je izuzetno sretna što ima priliku sudjelovati u proslavi, jer ju njen Yaris svakodnevno usrećuje već dugi niz godina, bez ikakvih kvarova, a tome svakako doprinosi i činjenica što je svoj omiljeni Yaris sve ove godine redovno održavala u Toyota ovlaštenom servisu.

Toyota Yaris | Autor : Promo Foto: Promo

''Na Hrvatskim je prometnicama trenutno preko 16.500 Yarisa, što čini 30%  od ukupnog broja registriranih Toyota vozila na našim cestama. Ove brojke potvrđuju činjenicu da je Yaris omiljen model u Hrvatskoj, a najveću popularnost danas imaju najnovije hibridne izvedbe'' , istaknuo je Krešimir Bago, direktor Toyota Croatia d.o.o.

Toyota Croatia iskoristila je priliku da povodom 20.rođendana Yarisa, predstavi slavljeničku ediciju nazvanu ''Y20'' . Riječ je o vrhunski opremljenoj izvedbi Yarisa dostupnoj s benzinskim ili hibridnim motorom u srebrnoj, bijeloj, crnoj  ili zlatnoj boji sa ''BI Tone završnom izvedbom''.

Toyota Yaris | Autor : Promo Foto: Promo

Upravo je zlatna Bi tone ograničena serija posebno atraktivna jer je identična onom prvom Yarisu sa svjetske premijere davne 1998. a hrvatskim je kupcima dostupno svega desetak zlatnih primjeraka.

 U slavljeničkom duhu Toyota je pripremila i brojne druge pogodnosti za kupce modela Yaris.

Za više detalja kontaktirajte Toyota salone diljem Hrvatske, rezervirajte testnu vožnju i saznajte sve o posebnim ponudama Toyote.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša