Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kupujete novi televizor? Saznajte zašto je LG odličan odabir za vas!

LG televizori na Mondu
Foto: Mondo.hr
1/2
PR
Autor
PR članak
16.10.2014.
u 14:45

Inovativan dizajn, savršena slika i odličan zvuk garancija su za najbolji provod uz LG LED televizore. Na Mondu pronađite najbolji model za sebe.

Jedan od vodećih svjetskih inovatora u tehnologiji, LG, ponovo je iznenadio ponudom vrhunskih LED televizora. Muški će se zaljubljenici u tehnologiju oduševiti spojem kristalne slike i neprocjenjivog zvuka, dok će bolje polovice ove modele televizora savršeno uklopiti u dizajn prostora. Osim odličnih performansi, LG televizori su dostupni po prihvatljivim cijenama, a osim toga, Mondo omogućava njihovo plaćanje do 12 rata American i Diners karticama.

LG 32" LED Full HD 32LB561V

Televizori više ne služe samo za vrhunsku zabavu uz odličan zvuk i neprocjenjivu sliku, već su i neizbježni detalji pri uređivanju doma. Upravo ovaj LG televizor unijet će dašak metalik elegancije te upotpuniti cjelokupan izgled prostorije. Zahvaljujući IPS tehnologiji, na veličini ekrana od 81 cm moći će uživati cijela obitelj i društvo, i to iz svih kuteva gledanja, a čak ni svijetlo dana ili sjene neće kvariti kristalnu sliku i boje. Cijena ovog LED televizora je 2.099,99 kn.

LG 42" LED Full HD 42LB561V

Odlične karakteristike nalaze se i u opisu ovog LG LED televizora. Trostruki XD Engine zaslužan je za savršenu kombinaciju boje, kontrasta i jasnoće, a čak ni vremenske prilike poput vlage, hladnoće ili vrućine neće utjecati na savršen rad ovog televizora. Za vrhunsko iskustvo dovoljno je uključiti vlastiti pametni telefon pomoću MHL ili HDMI žice te pregledavati spremljene video zapise. I ovaj je televizor prilagođen za gledanje iz svih kuteva pa neće biti problem pronaći vlastitu omiljenu pozu ispred ekrana. Osim toga, odlična cijena od 2.999,99 kn također je veoma primamljiva.

Foto: Mondo.hr

LG 49" LED Full HD 49LB5500

Ako ste oduvijek željeli veliki ekran televizora, pronašli ste svog favorita. Ovaj je LG-ov primjerak dimenzija 124 cm savršen za duge filmske večeri u jesenskim i zimskim mjesecima pred nama. Gledanje filmova u DiviX i DivX plus HD olakšano je i SIMPLINK sustavom koji upravlja svim povezanim audio- video uređajima samo jednim daljinskim upravljačem. Osim toga, zagrantirano je i vrhunsko uživanje u glazbi gdje Screen off funkcija omogućava preslušavanje glazbe čak i kada je zaslon ugašen. Sve te specifikacije dostupne su po cijeni od 4.599,99 kn.

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 19,90 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Želite prijaviti greške?