Naslovnica Auti Automobili

Snimao sam sebe: zbog ovakve vožnje dobio 15 mjeseci u zatvoru

Richards je na motociklu Honda tijekom jednosatne vožnje sam sebe snimio kako krši propise najmanje 30 puta
09. veljače 2019. u 12:02 6 komentara 4665 prikaza
Zbog opasne vožnje dobio 15 mjeseci u zatvoru
Foto: Wochit

Koliko glupi morate biti da na motociklu jurite po gradu, kršite prometne propise, sve to snimite i onda objavite na internetu? Pa otprilike kao 25-godišnji Kamal Richards, koji je u Londonu sve to učinio i zbog opasne vožnje zaradio 15-mjesečni boravak u zatvoru.

Napad mladića na policajce Žestoki okršaj VIDEO Brutalan napad: Mladić policajku udario nogom u glavu

Mladić iz londonske četvrti Southwark bio je jedan od više desetaka motociklista koji su sudjelovali u velikoj jednosatnoj vožnji na Novu godinu 2016. Richards je na motociklu Honda tijekom te vožnje sam sebe snimio kako krši propise najmanje 30 puta, a policija kaže da je u eventualnim nesrećama netko mogao i umrijeti.

Pogledajte video opasne vožnje:

- Richardsovi potezi bili su opasni i sebični i mogli su imati fatalne posljedice. Opasna i bezobzirna vožnja riskira živote mnogih i nije ništa čime se treba hvalisati - kaže Sian Hayward iz policije, piše My London News.

Na videu se između ostaloga može vidjeti kako Richards i drugi vozači prolaze kroz podvožnjak u pogrešnom smjeru i jure kraj automobila koji idu suprotno od njih. Policija kaže da je i prolazio kroz križanja na crveno svjetlo.

Richards je u konačnici uhićen 24. siječnja prošle godine, a osuđen je 5. veljače ove godine. Osim zatvorske kazne dobio je i zabranu vožnje na 31 mjesec, a morat će i polagati produženi ispit ako bude htio opet voziti.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • dopizdilomi:

    Molio bih sudstvo i pravosuđe da odvoji trenutak svoga vremena i dobro prouču ovaj slučaj. Ukoliko nisu u stanju, pristajem kao porezni obveznik, da nekoga tamo pošalju (s prevoditeljem) i da im ga razjasne kako bi ga mogli primjeniti u ... prikaži još! našem zakonodavstvu.

  • marcel:

    fašizam

  • Deleted user:

    Hrvatska politika je ekvivalent ovakve vožnje i ne može se od nje traži da ustroji ovakvo sudstvo jer vi prvi bili na tapeti!!!!