Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gibonni predstavio novi album

INA i Gibonni za SOS Dječje selo Hrvatska

Gibonni
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/9
08.04.2016.
u 16:00

Od svakog kupljenog albuma Gibonnija i Olivera „Familija“ 10 kuna bit će donirano SOS Dječjem selu Hrvatska

Inin izložbeni prostor u sklopu Zagreb Auto Showa u petak je privukao osobitu pozornost posjetitelja kada je ondje stigao Gibonni, promovirajući svoj novi album „Familija“ koji je izdao s Oliverom. Ina i Gibonni, kao veliki prijatelji i partneri SOS Dječjeg sela Hrvatska, uspješno su spojili glazbu, djecu i dobro djelo, pa će od svakog prodanog albuma „Familija“ dio prihoda biti doniran SOS Dječjem selu Hrvatska.

– Čast nam je da možemo dati doprinos onim najboljim što možemo dati od sebe, svojom glazbom. I u prošloj humanitarnoj akciji zajedno s Inom prikupili smo značajna sredstva za humanitarni cilj, a Ina je potom, u tišini, taj iznos još i „podebljala“. Zato nisam puno razmišljao da ponovim suradnju s Inom za pomoć djeci bez roditeljske skrbi, a i Oliver je odmah pristao sudjelovati – kazao je Gibonni okupljenim fanovima.

Upitali smo ga da izdvoji neku od pjesama s novog albuma, a Gibo je odgovorio da su mu sve drage, iako ima dva-tri favorita.

– Iako je CD format u izumiranju, odlučili smo se upravo za taj format jer nam je drag. Za svaku smo pjesmu snimili i spot, a na album smo stavili samo pjesme za koje smo smatrali da to zaslužuju – rekao je Gibonni, dodavši: – I inače rado sudjelujem u humanitarnim projektima, a osobito kada je sve transparentno i zna se kome i koliko novca odlazi, kao u ovom slučaju.

Novi će se CD Gibonnija i Olivera „Familija“ moći kupiti na svih 270 benzinskih crpki Ine, a pri svakoj kupnji 10 kuna ide za SOS Dječje selo Hrvatska. To je nastavak uspješne suradnje Ine, Gibonnija i SOS Dječjeg sela, koja je počela s prethodnim Gibonnijevim albumom. Inače, INA od 2009. godine svake godine organizira neku humanitarnu akciju za pomoć SOS Dječjem selu Hrvatska.

Osim na Ininim crpkama, Gibonnijev i Oliverov album „Familija“ moći će se kupiti i u Aqua trgovinama i CD shopovima u Splitu, a 10 kuna od tako kupljenih albuma ići će kao pomoć Udruzi za autizam Split.

Oni koji su na službenom početku prodaje kupili album „Familija“, a među njima su bila i djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, dobili su i autogram popularnog Gibonnija, što je posebno oduševilo mališane iz Lekenika. Predstavnicima SOS Dječjeg sela Hrvatska Inin je dar – PlayStation 4 predao Inin izvršni direktor SD Trgovina na malo Darko Markotić, dok je Ini i Gibonniju na humanitarnom projektu zahvalila Marinka Šenjug, voditeljica Fundraising odjela SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

>> 'Mi smo mali narod i nemoguće je biti lažov na duge staze jer svatko svakoga zna, i zna što je imao za ručak'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije