Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcije u servisima

Pregled u ovlaštenom servisu za jednu kunu

\'Mechanic Looking for Tool\'
Ilustracija
24.04.2012.
u 08:05

Pregled obično obuhvaća provjeru svjetala, brisača, tekućina, akumulatora, guma, kočnica, ispuha...

Proljetni pregled vozila važan je dio brige za automobil jer redoviti pregledi mogu spriječiti veće kvarove, a mnogi ovlašteni servisi preventivne preglede automobila obavljaju po sniženim cijenama, neki čak i besplatno.

Proljetna servisna akcija za marke Volkswagen, Audi, Seat i Škoda trajat će do kraja svibnja, a ističe se simboličnom cijenom. Naime, u sklopu te akcije u ovlaštenim će vam servisima automobil pregledati za samo jednu kunu.

Popust i na ljetne gume

Pregled obuhvaća provjeru signalizacije, uređaja za pranje stakala (uključujući podešenost mlaznica), potom provjeru metlica brisača, stanja, profila i tlaka u gumama, provjeru sistemskih tekućina (rashladne tekućine, tekućine za stakla, za kočnice), provjeru razine ulja, akumulatora, vjetrobranskog stakla, klinastog remena, ispušnog sustava, kao i provjeru obavezne opreme.

U ponudi su i ljetne gume renomiranih proizvođača Continental, Semperit i Mabor, a za kupljene gume nude besplatnu zamjenu i balansiranje guma. Po povoljnijim cijenama nude se i dijelovi za vozila starija od četiri godine.

Briga za starije automobile dio je i Peugeotova programa. U Peugeotovim servisima do kraja travnja vozači mogu pregledati kočnice te zamijeniti kočne pločice, diskove, cilindre i obloge, i to 30% jeftinije. Akcija obuhvaća originalne dijelove prve ugradnje, ali i Peugeot 5+ ponudu, dakle povoljniju ponudu za vozila starija od pet godina.

Većina trgovaca i servisera ipak se odlučila kupcima ponuditi prodajne umjesto servisnih akcija, ili uz njih.

Seat Ibiza i Leon na akciji

U Seatu je tako uz spomenut pregled vozila za kunu moguće i povoljnije kupiti novi automobil, posebno primjerke s lagera na koje se nude popusti do 10.000 kuna. I uz automobile koje ne nađete na Seatovu lageru vežu se razne pogodnosti. Primjerice, Ibiza SC s klima-uređajem, ABS-om, dva zračna jastuka i radijem nudi se po cijeni od 79.900 kn, dok Leon stoji od 99.900 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije