Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Kia otkriva europski Ceed nove generacije

Cee’d je postao Ceed, što je skraćenica za auto koji dolazi iz Europe
Foto: Kia
15.02.2018.
u 18:17

Novi Ceed - uz modificirano ime - donosi bolja vozna svojstva, nove motore i tehnologije. U prodaju će u drugoj polovici godine

Kia je za predstojeći međunarodni salon automobila u Ženevi pripremila svjetsku premijeru nove generacije svog modela Ceed. Novi Ceed u ožujku će biti premijerno predstavljen u hatchback varijanti, uz još jednog člana nove obitelji Ceed. Dizajniran, razvijen i napravljen u Europi, Ceed 3. generacije donosi inovativne tehnologije i motore, sportski novi izgled, a proizvođač ističe i bolji odziv u vožnji.

Novi Ceed osmišljen je u Kijinom europskom dizajnerskom centru u Frankfurtu. Inspiraciju je našao u fastback dizajnu Stingera, što mu je svakako veliki plus. Novi model, isključivo namijenjen europskom tržištu, u odnosu na prethodnika može se pohvaliti unaprijeđenim voznim svojstvima.

Trebao bi stoga biti dinamičniji i profinjeniji. S novom generacijom ovaj kompakt mijenja i ime – cee’d je postao Ceed, što je engleska skraćenica za automobil koji dolazi iz Europske zajednice i može se pohvaliti europskim dizajnom (Community of Europe, with European Design). Prodaja novog Ceeda diljem Europe, pa tako i u Hrvatskoj, trebala bi početi u drugoj polovici godine.

Urus, Jetta... Pogledajte najveće novitete detroitskog sajma automobila:

Cee’d je postao Ceed, što je skraćenica za auto koji dolazi iz Europe
1/45
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pittbull
pittbull
18:26 15.02.2018.

Sandra neki dan si isto pisala i reklamirala auto,sve napises a ne napise nista!!! Sandra auto ima Motor i taj motor ima specifikacije neke!!!!!! Ostavi se pisanja bar o autima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije