Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čisti okoliš

FOTO Hoće li ovako izgledati autobusi budućnosti?

autobus (1)
Foto: newspress
1/10
01.10.2012.
u 23:57

Hugh Frost sada traži partnera za provođenje svoje ideje u djelo.

Nedavno završeni natječaj kojeg je Velika Britanija, točnije grad London raspisao za transportna rješenja budućnosti dobio je pobjednika.

To je Hugh Frost koji sada traži partnera za provođenje svoje ideje u djelo.

Hoće li ovako izgledati autobusi budućnosti procijenite sami.

Komentara 2

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
06:50 02.10.2012.

... a što je ovdje iz budućnosti ? ... zaobljene linije ? ... ništa ovaj autobus nema novo što već ta prometala nemaju ... pogon je taj koji će pozicionirati prijevozna sredstava u budućnost a ne vanjština ... strava ...

Avatar gadogadni
gadogadni
09:48 02.10.2012.

ovako već skoro pa izgledaju busevi u Dubaiju, koji staju na klimatiziranim stajalištima i kaj sad...btw jadni vozač stisnut u toj kabinici...vjerovatno će imati ogranićenje koliko smije biti visok ili širok u ramenima...neš ti tehnološkog napretka,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije