Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.-24. svibnja

Dvije hrvatske premijere na Cro Auto Showu

Cro Auto Show
Foto: PR
1/2
08.05.2015.
u 15:20

Cro Auto Show je najveća automobilska manifestacija u regiji koja će predstaviti brendove prisutne na hrvatskom tržištu, rekao je organizator Ilija Imbrišić

Na jučerašnjoj medijskoj konferenciji najavljen je Cro Auto Show, koji će se od 22. do 24. svibnja održati u trgovačkom centru Westgate pokraj Zagreba. Organizatori su najavili dvije hrvatske premijere i bogat dodatni sadržaj poput tuning festa, seksi pranja automobila, probnih vožnji i oldtimera Muzeja automobila Ferdinand Budicki.

- Cro Auto Show je najveća automobilska manifestacija u regiji koja će predstaviti brendove prisutne na hrvatskom tržištu. Po prvi put u zadnjih nekoliko godina brendove neće predstavljati distributeri, već generalni uvoznici. Na sajmu će biti izloženo oko 150 automobila, a s uključenim dodatnim sadržajima do 250 vozila - rekao je Ilija Imbrišić, direktor tvrtke Vocor media i organizator.

Nenad Gotlin, voditelj prodaje tvrtke Ruting d.o.o. OC Zagreb, predstavio je novu Hondu HR-V koja će na Cro Auto Showu imati premijerno prikazivanje te je pozvao sve da na izložbenom prostoru isprobaju vozila iz ponude.

>> Treći Auto Week održat će se sredinom svibnja u Arena Centru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije