Ljutiti prvak

E, nećeš! Miočić nije dao Whiteu da mu stavi pojas oko struka

Foto: You Tube/Screenchot
Stipe Miočić
Foto: Instagram
Stipe Miočić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Stipe Miočić
Foto: You Tube/Screenchot
Stipe Miočić i Francis Ngannou
Foto: ESPN
Hajdukovi navijači bodre Stipu Miočića u Bostonu
Foto: Fightsite
Stipe Miočić
21.01.2018.
u 09:18
Američki Hrvat nije dozvolio da mu predsjednik UFC-a stavi pojas oko struka
Pogledaj originalni članak

Stipe Miočić odbio je (s razlogom) čast koju Dana White inače daje prvacima, odnosno nije dozvolio da mu predsjednik UFC-a  nakon obrane naslova protiv Kamerunca Francisa Ngannoua stavi pojas oko struka. Uzeo mu ga je iz ruke te dao svom treneru, a nakon toga je javno otkrio kako uskoro postaje otac.

Sve frustracije koje je zadržavao u sebi, sav bijes kojem nije smio dozvoliti da se kanalizira, nezadovoljstvo zbog svakodnevnog podcjenjivanja te ponajviše osjećaj potpune marginalizacije, osjećaj da si nepoželjan. Sve to se skupilo odjednom te je izašlo iz Stipe Miočića u samo jednoj sekundi, piše Fightsite.

Onoj sekundi kada je Bruce Buffer izrekao “and still”, a Stipe Miočić se istog trenutka okrenuo samo s jednom namjerom. Oduzeti Dani Whiteu iz ruke ono što pripada njemu te isto dati u ruke onome tko je cijelo vrijeme vjerovao u njega, osobi koja je zbog toga zaslužila čast da mu taj pojas stavi oko pasa. To je njegov glavni trener, Marcus Marinelli. I to zapravo na neki način trenutak večeri, trenutak u kojem je Stipe Miočić poslao nevjerojatno snažnu poruku, bez da je izrekao ijednu riječ.

- Ja sam najstrašniji, ja sam najopakiji čovjek na svijetu! - rekao je Stipe, a onda je odlučio odati čast svom protivniku:

- Ozbiljno me pogodio i uzdrmao u prvoj rundi, ali izdržao sam, a nakon toga sam preuzeo kontrolu nad borbom. Naravno da sam bio u opasnosti od tih udaraca, pa pogledajte ga, ovo je opak tip.

Foto: You Tube/Screenchot
Stipe Miočić i Francis Ngannou
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Stipe Miočić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Bojan i Stipe Miočić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Bojan i Stipe Miočić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Bojan i Stipe Miočić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Bojan i Stipe Miočić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

MA
Majur
09:45 21.01.2018.

Ljudina!!

LO
Lonja
09:39 21.01.2018.

Stipe ostani ponosan do kraja, legendo,

TB
taras.buljba
09:48 21.01.2018.

Ma legenda od covjeka bog mu dao svu srecu svijeta bravo sampione .