Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
agresija na ukrajinu

Putinov najodaniji čovjek rekao ono čega se svi pribojavaju: 'Rat bi mogao trajati desetljećima'

Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.05.2023.
u 07:14

Dokle god postoji takva vlast, bit će, recimo, tri godine primirja, dvije godine sukoba i sve će se ponoviti, kazao je Dmitrij Medvedev ponavljajući tvrdnju Moskve da je Ukrajina nacistička država

Rat u Ukrajini mogao bi trajati desetljećima, rekao je ključni saveznik Vladimira Putina i bivši predsjednik Dmitrij Medvedev, izvijestila je ruska novinska agencija RIA. Medvedev je rekao je da bi se to moglo pretvoriti u sukob karakteriziran dugim razdobljima borbi isprekidanih primirjima. "Ovaj sukob trajat će jako dugo, najvjerojatnije desetljećima", rekao je Medvedev, prenosi RIA.

Video: Wagnerovci se povlače iz Bahmuta

Dokle god postoji takva vlast, bit će, recimo, tri godine primirja, dvije godine sukoba i sve će se ponoviti, nastavio je ponavljajući tvrdnju Moskve da je Ukrajina nacistička država, javlja Sky News.

U siječnju je Medvedev, posjetimo, rekao da bi poraz Rusije mogao izazvati nuklearni rat. 

VEZANI ČLANCI:

Ministri obrane Rusije i Bjelorusije potpisali su u četvrtak dokument o raspoređivanju ruskog taktičkog nuklearnog oružja na teritoriju Bjelorusije, objavila je ruska državna novinska agencija TASS.

Moskva će zadržati kontrolu nad oružjem i svim odlukama o uporabi, citirao je TASS ruskog ministra obrane Sergeja Šojgua.

Rusija i Bjelorusija, bliske saveznice glede sukoba u Ukrajini, dogovorile su ranije ove godine da će se dio ruskog taktičkog nuklearnog arsenala rasporediti u Bjelorusiji. Odvojeno su ruski mediji izvijestili da je Šojgu rekao da Zapad vodi "neobjavljeni rat" protiv Rusije i Bjelorusije.

Ključne riječi

Komentara 66

DU
Deleted user
08:19 26.05.2023.

Sve ove fashi grozote koje rade u tuđoj zemlji će im se vratiti. Oteto prokleto/zlo se zlim vraća.

ZV
Zvuk
08:55 26.05.2023.

Ovaj ludi Medvedev se ponasa kao da je Rusija jedina zemlja u svijetu sa nukl.oruzjem, pa je se eto svi trebaju bojati.

Avatar SamoUProlazu
SamoUProlazu
08:16 26.05.2023.

Znači desetljećima će za sve što ne bude dobro(nestašice, poskupljenja, ...) okrivljavati rat u Ukraini?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije