Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE DAVOR IVANKOVIĆ

Samo medijski pušioničari vjeruju u brojku od 74 poginula Hrvata. Ovo je jedini način za obranu od Putinovih laži

20.06.2022.
u 11:17

Otkako je započela brutalna ruska agresija na Ukrajinu, naslušali smo se već na stotine sličnih podvala i bedastoća, tako da je opravdano svaku, ali baš svaku vijest koju odašiljaju iz Putinove Rusije odmah obilježiti kao fake news. Neka se smatra izmišljotinom i laži dok se ne dokaže i dokumentira suprotno.

Komentara 15

HU
Huxug
13:59 20.06.2022.

Zašto mi je obrisan komentar " Nitko razuman ne vjeruje ruskoj propagandi ", koje pravilo je prekršeno?

Avatar Vasanocnamora
Vasanocnamora
13:12 20.06.2022.

Kad smo vec kodpropagande: zasto briste obicna pitanja?

ZA
zagabria8
16:21 20.06.2022.

100 Hrvata na bojištu tamo bi se i te kako poznalo, s obzirom da jadni Ukrajinci nemaju naročitih vojničkih sposobnosti. Brojka o 75 poginulih je totalna besmislica, nema ih toliko ni ukupno tamo. Možda desetak. A sada neka objave koliko se ruskih dobrovoljav+ca borilo u DOmovinskom ratu na srposkoj strani. Pijep broj jer ih je dosta poginulo u BIH i tamo su im nadgrobne ploče. A i ti pozivi o postavljenim bombama u trgovačkim centrima vjerojatno dolaze iz RUsije. Jadno i patetično, mogu oni bolje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije