Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka

Zbog neregularne prodaje ulaznica moraju platiti milijunsku kaznu

Kolumbija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
08.07.2020.
u 00:17

Fifa je najavila kako će tražiti "dodatne detalje" o slučaju

Kolumbijske vlasti izrekle su veliku novčanu kaznu nacionalnom nogometnom savezu (FCF) i njezinom predsjedniku Ramonu Jesurnu zbog neregularne prodaje ulaznica za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018.

U odluci koja je objavljena u utorak, Kolumbijska agencija za reguliranje poslovanja izrekla je federaciji novčanu kaznu od 4.3 milijuna dolara nakon dvogodišnje istrage.

Kažnjen je i predsjednik Saveza i član Vijeća Fife Ramon Jesurn sa 83.000 dolara, dok je njegov prethodnik Luis Bedoya kažnjen sa 72.000 dolara.

Savez je kažnjen jer je više od 40.000 ulaznica za kvalifikacije za SP 2018. u Rusiji prodavao znatno iznad njihove nominalne vrijednosti, neke su ulaznice navodno bile precijenjene i do 350%. 

Fifa je najavila kako će tražiti "dodatne detalje" o slučaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije