Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak je kraj

Tony Cetinski i Ivana Nobilo predali su papire za razvod

cetinski (1)
Pixsell
06.03.2012.
u 14:53

Nakon 12 zajedničkih godina, od kojih su četiri proveli u braku, kreću svatko svojim putem. Živjeli su odvojeno, no svako bi malo otišli zajedno u neki restoran, na koncert...

– Potvrđujem, Tony i Ivana predali su papire za razvod braka. Informacija je točna, ali ni Tony ni Ivana o tome ne žele razgovarati. Privatne događaje poput  vjenčanja, rođenja kćeri, krštenja, godišnjica i slično Tony i Ivana čuvali su kao dio svoje intime i nikad o tome nisu govorili za medije – rekla je Snježana Jerković, PR menadžerica para koji od studenoga prošle godine živi na dvije adrese.

Odluku su lani donijeli sporazumno i u prijateljskoj atmosferi, a za život na različitim adresama, tvrdili su, nisu se odlučili zbog treće osobe unatoč brojnim medijskim nagađanjima. Bračnu su krizu objašnjavali poslovnom i privatnom povezanošću, koja je dovela do zasićenja.

Sve je štimalo "kao vurica"

Odlučili su se odmoriti jedno od drugoga, no Tony je svaki dan bio s njihovom trogodišnjom kćeri Pijom, a i zajednički su poslovi štimali "kao vurica". Svako bi malo i izlazili zajedno.

Potkraj prošle godine Ivana je pratila Tonyja na koncert klape Cambi, na kojem je on nastupio. Iste večeri viđeni su na ribljoj večeri, nekoliko dana kasnije i na ručku u Starom fijakeru. Zajedno su bili i na koncertu Parnog valjka.

Uoči lanjskog Božića, Tony je sa smiješkom rekao da će biti isti kao i svake godine.

– Badnjak kod punice, a dan nakon Božića posjetit ćemo moje u Rovinju. Sve ćemo obići – kazao je tada Tony.

Opet je pobijedila

I sad se po kuloarima govori da se par sve dogovorio pa će razvod proći mirno i civilizirano. Zajedno će se, kao i do sada, brinuti o kćeri Piji.

Privatni život, očito, nema utjecaja na njihovu uspješnu poslovnu suradnju, koja se nastavlja i dalje. Potvrđuju to i njihovi novi projekti.

Već u četvrtak će se uz Večernji list može kupiti novi CD s pet hitova Tonyja Cetinskog plus bonus – nova pjesma “Opet si pobijedila”.

Ključne riječi

Komentara 17

VE
Vexans
15:14 06.03.2012.

Tonijev slijedeći album imenom \"ZVUCI KERESTINCA\" samo što nije izašao! Gospoda iz ZAMPA trljaju ruke.Kažu da je pun emocija.

PG
praseca gripa
15:38 06.03.2012.

Dugo je i trajalo!

BE
beneronaldo
15:06 06.03.2012.

Tony je daleko od Isusa i Biblije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije