Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
praktičnija kratka kosa

Slavna mama četvero djece sama ošišala svoje duge valove

tori spelling
Foto: Instagram
1/7
07.08.2014.
u 18:10

Tori Spelling odustala je od raskošne, valovite frizure. 41-godišnja glumica na Instagramu je pokazala svoju kraću frizuru, napisavši da ju je sama napravila, i to u ponoć...

Tori Spelling odustala je od raskošne, valovite frizure. 41-godišnja glumica na Instagramu je pokazala svoju kraću frizuru, napisavši da ju je sama napravila, i to u ponoć. Bob u razini brade na Tori izgleda sjajno. Glumica je objasnila kako se na kraću i jednostavniju frizuru odlučila djelomično i zbog obaveza koje ima zahvaljujući svojoj djeci, kojih je čak četvero.

Otkako ju je suprug Dean McDermott prevario više puta, Tori pokušava vratiti svoju vezu na prave staze. Rad na vezi i propalom braku Tori je ovjekovječila i reality showom 'True Tori', koji prati terapije i svađe bračnog para.

>>Tori Spelling hitno hospitalizirana, spala na 40 kilograma

Komentara 1

HA
harakiri
22:45 07.08.2014.

unakazila se nema ništa ljepše od duge ženske kose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije