Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima talenta

Pogledajte kako izgleda kad se David Beckham pojavi u 'Mućkama'!

david bekcham
Foto: bbc
1/2
18.03.2014.
u 22:01

BBC je upravo pustio prvi video u kojem se David Beckham pojavljuje u specijalnom izdanju "Mućki" kojim se prikuplja novac za sportsku manifestaciju Sport Relief

Možda Del Boy nije najbolji primjer modno osviještene osobe, no ipak je uspio ismijati odjeću Davida Beckhama.

BBC je upravo pustio prvi video u kojem se pojavljuje slavni nogometaš, čije gostovanje u specijalnom izdanju "Mućki" će ujedno biti i prvo pojavljivanje Del Boya (Sir David Jason) i Rodneya (Nicholas Lyndhurst) nakon desetljeća izbivanja na malim ekranima.

Dok sjede u Sidovom kafiću, Del Boy je ismijao Beckhamu odluku da 1998. godine na dodjelu Elle Style Awardsa odijene sarong.

Iako je Beckham ispričao kako je večer prije snimanja imao veliku tremu, čini se kako ima talent za glumu te je sve odradio besprijekorno.

>>David Beckham gostuje u specijalnoj epizodi 'Mućki'

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
22:29 18.03.2014.

nije delboy, nego Derek trotter...del mu je nadimak, vrlo rijetko delboy...I uz put, delboy, ni u kom slucaju del boy..ako novinar ne pozna seriju, bilo bi posteno bar da se malo raspita okolo...ili je cak I pogleda, ja ih gledam skoro svakodnevno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije