Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli australke

Orlando Bloom potpuno je poludio za Margot Robbie

Orlando Bloom
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
1/4
06.10.2014.
u 10:39

Orlando Bloom potpuno je zaljubljen u glumicu Margot Robbie...

Orlando Bloom potpuno je zaljubljen u glumicu Margot Robbie.

Strani mediji raspisali su se o odnosu glumaca. Navodno Orlando Margot "lovi" još od siječnja, kada ju je upoznao na dodjeli Zlatnih globusa. I danas joj, kažu, šalje darove. – Šalje joj darove, cvijeće, plišane medvjediće, sve što pronađe u trgovini. Daje sve od sebe kako bi je osvojio i kako bi pristala biti s njim – rekao je glumičin prijatelj za Womans Day.

I dok Orlando želi seksi Australku, ona je u vezi s Tomom Ackerleyjem. S njim se upoznala u lipnju na setu filma "Suite Francais", u kojem je on radio kao pomoćnik redatelja. U njega je Margot jako zaljubljena te se želi posvetiti toj vezi. Iako joj Orlandovo udvaranje laska, čini se da će sve ostati samo na simpatijama.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Prekipjelo mu: Orlando Bloom napao Justina Biebera u restoranu na Ibizi

>>Bieber opet provocira: Objavio fotografiju 'uplakanog' Orlanda Blooma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije