Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužen za pedofiliju

Odvjetnik: Od Stephena Collinsa je tražila milijune da ne objavi snimke

Stephen Collins
Foto: Benkey/Press Association/PIXSELL
1/2
09.10.2014.
u 08:32

"Zastupao sam Stephena Collinsa u postupku za razvod pa sam upoznat sam sa slučajem, tvrdi glumčev odvjetnik.

Nakon što je jučer glumica Donna D'Erico digla uzbunu lažnom dojavom o samoubojstvu Stephena Collinsa, oglasio se i njegov odvjetnik koji tvrdi da je poznatog glumca supruga pokušavala ucijeniti audio snimkama na kojima Collins navodno priznaje zlostavljanje triju djevojčica.

"Zastupao sam Stephena Collinsa u postupku za razvod pa sam upoznat sam sa slučajem. Njegova supruga Faye nekoliko je puta prijetila da će audio snimku dati medijima ako joj Collins ne isplati milijune dolara, puno više nego što bi dobila razvodom", rekao je glumčev odvjetnik Mark Vincent Kaplan za TMZ i dodao da je, nakon što su njeni pokušaji da snimku preda medijima prošli neuspješno, Faye Grant odlučila potražiti druge zainteresirane strane.

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

"Jutros sam prvi put čula za takvo nešto. Nemam nikakve veze s načinom na koje su te snimke dospjele u javnost", rekla je pak supruga optuženog glumca za E!Online.

>>Glumio obiteljskog pastora, a u pravom životu zlostavljao djevojčice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije