Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošlo 26 godina

Obožavali su je zbog bujnog poprsja, a danas izgleda bolje nego ikad

sabrina
Foto: Facebook
1/10
25.09.2014.
u 09:43

Sabrina Salerno danas ima 46 godina i dalje izgleda sjajno, gotovo bolje nego prije 26 godina, kada je objavljen njen veliki hit Boys, boys, boys

Spot ''Boys, boys, boys'' Talijanke Sabrine ostao je mnogima urezan u pamćenje.

Postavši poznata po svom bujnom poprsju, lijepa crnka obilježila je '80-te i ostala zapamćena kao jedna od najpoznatijih seks bombi tog razdoblja.

Sabrina Salerno danas ima 46 godina i dalje izgleda sjajno, gotovo bolje nego prije 26 godina, kada je objavljen njen veliki hit.

Sabrina i dalje ima uspješnu karijeru u Italiji, a tijekom karijere prodala je 20 milijuna ploča.

>>Ništa od Davida Hasselhoffa i Samanthe Fox u Rijeci

Ključne riječi

Komentara 8

AN
antiantifašist
18:10 25.09.2014.

Sredinom osamdesetih godina, bila je to borba "prsa u prsa" između dvije zvjezdice sa velikim sis**a, Sabrine i Britanke Samanthe Fox. Samantha Fox, otprilike 160 cm visoka, dva nogometna baluna sprijeda. Samantha Fox se i slikala potpuno gola na mnogim slikama, dok je Sabrina se samo slikala u kupaćem kostimu. Samantha Fox je glazbeno ipak bila nešto uspješnija i imala je 2 hita pjesmuljke Touche me i Nothing*s gonna stop me now, ali je Sabrina ukupno gledajući imala bolje tijelo, bila je nešto viša i zgodnija. Tada je Samantha Fox bila inspiracija mnogih muškaraca i spavala sa mnogima. ali prije nekoliko godina postala je lezba i živi zajedno sa svojom frendicom, koja je inače ružna ko lopov.

TO
tomzag
13:41 25.09.2014.

Izgleda odlično za svoje godine, to priznajem, ali da izgleda bolje nego ikad... eh!

XX
xxx008
10:22 25.09.2014.

stara bomba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije