Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno ludilo

'Mogla sam raditi što god sam htjela sve dok nisam upoznala Supermana'

kaley couco
Foto: Instagram
1/3
01.04.2014.
u 20:03

Iako je 20 godina u filmskom poslu, glumicu Kaley Cuoco Sweeting paparazzi su počeli opsjedati tek nakon desetodnevne veze sa "Supermanom" Henryjem Cavillom

Iako je uspjela od javnosti skriti dvogodišnju vezu s kolegom Johnnyjem Galeckijem, zbog desetodnevne veze sa "Supermanom" Henryjem Cavillom glumicu Kaley Cuoco Sweeting počeli su opsjedati paparazzi.

- Nitko me nije slijedio sve dok nisam upoznala Supermana. U ovom sam poslu 20 godina, moj cijeli život, mogla sam ići gdje god sam htjela, raditi bilo što. Nije postojala nijedna paparazzi fotke mene do prije nekoliko mjeseci. Prepoznavanje je postalo potpuno ludilo - ispričala je 28-godišnja zvijezda serije "Teorija velikog praska" za američko izdanje Cosmopolitana.

Nedugo nakon što je završila kratka romansa s Cavillom, Kaley je upoznala tenisača Ryana Sweetinga te se nakon samo tri mjeseca veze udala.

>>Penny, Penny, Penny! Reži, reži, reži! I nestale plave lokne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije