Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prezgodna

Jessica Alba izgleda savršeno i u ležernoj šetnji gradom

jessica alba (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
12.09.2013.
u 18:10

Jessica Alba uživala je jučer u šetnji New Yorkom. U Sohou je glumica posjetila dućan, a izgledala je fantastično, kao i uvijek.

Jessica Alba uživala je jučer u šetnji New Yorkom. U Sohou je glumica posjetila dućan, a izgledala je fantastično, kao i uvijek. Zahvaljujući nepogrešivim modnim kombinacijama, Alba je već neko vrijeme miljenica modnih kritičara i blogera, a nije razočarala ni u ležernoj šetnji.

Uske crne traperica kombinirala je s kaubojskom košuljom te torbicom s uzorkom leoparda. Uz ležernu punđu, izgledala je savršeno.

>>Znojna i umorna Jessica Alba u teretani

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije