Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Planiraju svadbu

Igor Štimac i Lana Bucat: Gubitak bebe bio je šok!

Štimac i cura
Filip Brala/Pixsell
14.08.2013.
u 13:37

Igor Štimac i njegova zaručnica Lana Bucat progovorili su o gubitku djeteta te o zajedničkim, sretnim trenucima.

Igor Štimac i njegova zaručnica Lana Bucat progovorili su o gubitku djeteta te o zajedničkim, sretnim trenucima. U intervjuu za Story Lana je ispričala kako joj je to bilo najteže razdoblje u životu.

– To mi je bilo najteže razdoblje u životu. Bio je to šok i nevjerica jer je već pošlo pola trudnoće, ali uz Igora i Ivana nekako je sve lakše. Šokirali smo se jer smo tri dana prije bili na redovitom 3D ultrazvuku, vidjeli bebu, sve je bilo u redu. Dva, tri dana nakon toga otišla sam liječniku jer sam počela osjećati bolove. Čak i kad su me zadržali u bolnici mislili smo da će sve biti u redu. No nakon dva, tri dana počela sam imati trudove, sve je krenulo naopako i više nije bilo spasa. Isplakali smo se i to je sada iza nas, rekla je lijepa Lana. Suprug joj je, ističe, bio najveća podrška.

– Dan bez Igora meni nema ni boje ni mirisa. Sve će učiniti da dan počne i završi osmijehom. On jednostavno zna učiniti da se žena osjeća važnom, dodala je ponosno Lana. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije otkrio je kako im je zajednička želja vjenčati se. Pritom, kaže, želi da sve bude onako kako Lana želi. Ona priželjkuje svadbu na proljeće, uz tulum do zore. Štimac za svoju buduću ženu ima samo riječi hvale te tvrdi kako joj pomaže u kućanskim poslovima. – Pravi muškarac sve zna, i spremati i kuhati, zaključio je Igor.

>>Igor Štimac čeka peto dijete i kaže: Obnavljamo Hrvatsku!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije