Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva greška!

Emma Watson je zbog ovih ludih zahtjeva izgubila ulogu u 'La La Landu'

emma watson
Foto: BREUEL-BILD/DPA/PIXSELL
31.01.2017.
u 13:25

Glumica je navodno tražila da se snimanje filma u potpunosti premjesti u London i iako je produkcija pokušala udovoljiti toj njenoj želji Emma je na kraju zaključila da film nije za nju

Za razliku od Emme Stone, Ryana Goslinga i redatelja Damiena Chazellea, za koje film "La La Land" sa sedam osvojenih Zlatnih globusa i 14 nominacija za Oscara predstavlja ostvarenje snova, za glumicu Emmu Watson i glumca Milesa Tellera on je prava noćna mora - jer su odbili glavne uloge.

Po pisanju portala Page Six, glumci su za to sami krivi. Navodno je Emma imala "lude zahtjeve" koji su je stajali gubitka uloge. Jedan od njih je bio "da se snimanje filma u potpunosti premjesti u London".

"Producenti su joj pokušali izići ususret na mnoge načine želeći da se suradnja realizira, no ona je procijenila da film nije prava stvar za nju", kaže izvor blizak filmu te dodaje da je Watson ipak 'preboljela' gubitak uloge prihvaćanjem angažmana u filmu "Ljepotica i zvijer". 

Telleru su za glavnu mušku ulogu u filmu bila ponuđena četiri milijuna dolara, no "on je tražio šest", kazao je izvor, dodajući da sad oboje glumaca okrivljuju svoje agente jer im nisu osigurali dobre uloge, iako su za posljedice sami krivi. 

U međuvremenu je Emma Stone za ulogu u "La La Landu" osvojila nagradu Udruge glumaca (Screen Actors Guild) za najbolju žensku ulogu, a kritičari joj proriču i Oscara za najbolju žensku ulogu. 

Komentara 2

ŠK
Škarpina
18:01 31.01.2017.

Ako osvoji 1 od ukupnih 14 nominacija za oskara, bit ce dobro....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije