Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
definitivan prekid

'Nije bio najbolji partner, bio je depresivan, smršavio je 20 kilograma'

emma stone
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
22.04.2015.
u 08:48

Zajedno su glumili u Spidermanu te se zaljubili, no prekinuli su jer se, kaže glumica, Andrew loše osjećao nekoliko mjeseci

Emma Stone, obožavana mlada glumica, progovorila je o prekidu veze s kolegom Andrewom Garfieldom te je prijateljima otkrila što je dovelo do kraja veze. Zajedno su glumili u Spidermanu te se zaljubili, no prekinuli su jer se, kaže glumica, Andrew loše osjećao nekoliko mjeseci.

– Veza je završena. Ovo nije tek pauza. Prekinula je s njim definitivno i vratila se u Los Angeles – rekao je izvor blizak glumici za Us Weekly. Jedan od razloga prekida može biti i činjenica da je Andrew mjesecima boravio na Tajvanu zbog snimanja filma pa se par nije često viđao.

– Bio je jako loše posljednjih mjeseci, pokušavao je ući u lik, izgubio je 20 kilograma. Nije bio najbolji partner – dodao je izvor. Emma ga je pokušavala razumjeti i pomoći mu, no ništa nije uspjelo. Prošle godine u ovo vrijeme raspravljali su o braku pa je glumica jako tužna zbog kraha duge veze. Ipak, vremena za tugovanje neće imati previše jer je potpisala snimanje dvaju filmova.

>>Hollywoodska miljenica prekinula s dečkom nakon tri godine

>>Jennifer Aniston pošteno 'ispipala' Emmu Stone

Komentara 1

LI
liliZG
12:50 23.04.2015.

ovo je jedan od primjera članaka koji bi se mogli nazvati "zbrda-zdola".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije