Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji tužni

Hollywoodska miljenica prekinula s dečkom nakon tri godine

emma stone
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
03.04.2015.
u 18:07

Upoznali su se na snimanju filma 'Spiderman' te su bili omiljeni hollywoodski par dugo vremena

Omiljena hollywoodska mlada glumica, Emma Stone, ponovno je single. Nakon tri godine veze, prekinula je s kolegom Andrewom Garfieldom.

Upoznali su se na snimanju filma "Spiderman" te su bili omiljeni hollywoodski par dugo vremena. Prekinuli su u tišini i bez drame. - Svi znaju da su prekinuli, jednostavno su se s vremenom razdvojili - rekao je izvor za magazin Star.

Glasine o prekidu počele su kada se Emma pojavila sama na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, kada je bila nominirana za najbolju sporednu ulogu u filmu "Birdman".

>>Jennifer Aniston pošteno 'ispipala' Emmu Stone

>>Emma Stone: djevojka koju obožava i čudesni Spider-Man

Komentara 4

II
iifever2
18:33 03.04.2015.

da li postoji problem prevesti i 'single' u 'slobodna'? vi ste hrvatski medij, covijek bi pomislio da je hrvatski jezik (ako ne vec standardni) neophodan...

ZG
zgbuco
22:23 03.04.2015.

Život mi je skroz otišel kvragu, zato kaj se tam neki bezveznjaki u Ameriki razvode. Nemreš vjerovat koja je ovo vijest.

Avatar @promatrač
@promatrač
12:36 04.04.2015.

Da za ovu ženu ujutro jave da je serijski ubojica ne bi me nimalo iznenadilo. Tako mi izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije