Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi zid bez dlake na jeziku:

'Prekasno smo shvatili kakvi su Hrvoje Runtić i Mihaela Varga. Zbog novca gaze sve pred sobom'

Ivan Pernar, Hrvoje Runtić i Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Patrik Mace/PIXSELL
1/7
18.09.2016.
u 13:37

Lažima, podmetanjima, izmišljotinama, sve za novac koji im je jedino što vrijedi, gaze sve pred sobom. Ne samo svoje dojučerašnje stranačke kolege, već i profesionalce, ozbiljne ljude koji su radili za našu koaliciju.

Živi zid je na svom Facebook profilu "odbrusio" Hrvoju Runtiću na optužbe o podmićivanju. A imali su što reći i o Mihaeli Vargi...

"Hrvoje Runtić i Mihaela Varga prijetvorni su ljudi koje u životu pokreće samo i jedino novac odnosno želja da žive iznad vlastitih mogućnosti. Brojne su žrtve njihovoga nečasnoga djelovanja koje uvijek ide u istome smjeru: posudi/izvuci novac, a nakon toga promijeni adresu stanovanja i potpuno odbaci ljude koji su ti pomogli. To smo, na žalost, shvatili prekasno i iz toga razloga se ispričavamo javnosti i našim biračima. Sada, kada je stvar izašla u medije, javljaju nam se desetine građana prevarenih od para Runtić-Varga."

Uz ove riječi, Živi zid je objavio na Facebooku i dokument koji, tvrde, pokazuje "samo jednu presudu o prijevari koju su izvršili, a sljedećih dana saznati ćete i za ostale."

Ispričali su se biračima što nisu znali "prije tko je par Runtić-Varga" te pozvali i druge oštećene osobe da im se jave kako bi im pomogli u ostvarivanju njihovih prava.

"Taj par za enormne količine novca ima zadatak uništiti i stranku i koaliciju. Lažima, podmetanjima, izmišljotinama, sve za novac koji im je jedino što vrijedi, gaze sve pred sobom. Ne samo svoje dojučerašnje stranačke kolege, već i profesionalce, ozbiljne ljude koji su radili za našu koaliciju. Tako su spremni uništiti i profesora Lovrinovića i PR stručnjaka. A koliko je pojedinaca sličnu sudbinu već doživjelo, tek ćete ovih dana vidjeti na konferenciji za medije."

 

>>Lovrinović i Sinčić obmanama i lažima nazvali tvrdnje da žele inflaciju i tiskanje novca

Komentara 36

MA
Marko1337
13:56 18.09.2016.

Odavno su se sinčić i pernar otkrili kao poštebjhačine. Zato te poštenjačine, lažove treba staviti na detektor laži.

DO
Donald
14:15 18.09.2016.

Nevjerojatno da će to smeće od živog zida sjediti u časnom Saboru

LE
LeonardS
14:08 18.09.2016.

Ja ne vjerujem Živom zidu tj trojci sa Lovrinovićem, zašto , pa zato jer iznositi stvari na FB-u ili tisku a ne u MUPU to je i tekako pokušaj diskreditacije koja ima poruku istine !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije