Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Besplatno

Vježbanje uz trenere za sve umirovljenike

Zagreb, 28.11.2014. Program vježbanja za starije osobe u Vježbaonici Snimio Igor Nobilo
Igor Nobilo/Vježbaonica
05.12.2014.
u 10:30

Na Jarunu u Vježbaonici organiziraju grupne vježbe uz sufinanciranje Grada Zagreba. Program će trajati godinu dana

Umirovljenici odnedavno imaju novo mjesto za vježbanje, i to besplatno. Organizira to Vježbaonica d.o.o. na adresi Jarunska 22, uz sufinanciranje Grada Zagreba, dva puta tjedno za osobe starije od 55 godina, uz stručnu pratnju trenera. Treninzi su srijedom i petkom u 11 sati, a u tijeku su i prijave za program besplatnog vježbanja. Umirovljenici se mogu javiti Miri Skenderu na broj 095-9180-046.

– Program predviđa i edukacije u prostorima udruga umirovljenika, mjesnih zajednica, domova za starije, gerontocentara, odnosno najbliže mjestu stanovanja starijih građana. Trajat će godinu dana – rekli su iz Vježbaonice.

Svaki sat vježbanja usmjeren je na poboljšanje tjelesne sposobnosti kako bi korisnici starije životne dobi ostali fizički aktivni što dulje. Sastoji se od vježbi za povećanje aerobnog kapaciteta te kombiniranih vježbi jačanja i istezanja, vježbi mobilnosti i stabilnosti te vježbi opuštanja na kraju sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije