Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema ozlijeđenih

Požar u Paromlinskoj: Gorio napušteni objekt u kojem često borave beskućnici

požar Paromlinska
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/11
Autor
Sandra Golemac
19.03.2015.
u 21:47

Požar je u kratkom roku ugašen i sve je pod kontrolom

U Paromlinskoj ulici 15 i 17, gdje se nalazi napušteni objekt u kojem često borave beskućnici večeras je izbio požar. Nitko nije ozlijeđen.

- Zapalila se međustropna konstrukcija. Naši su vatrogasci još tamo jer moraju očistiti sve što se zavuklo među grede. No, požar je u kratkom roku ugašen i sve je pod kontrolom - poručili su  iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb,

>> Vatrogasci se još bore s požarom pod Klisom

Komentara 2

TR
Trnjanec
22:43 19.03.2015.

A kada će se to napušteno derutno ruglo od zgrade srušiti? Beskućnici, lopovi, narkomani, zgrada koja terorizira pola Glavnog i obližnje susjede.

ZG
zgbuco
09:51 20.03.2015.

Svaka čast Trnjanec. Trebalo je to odavno već srušiti, a ne svaka četiri kamena na hrpi proglašavati nekakvim spomenicima kulture. Svuggdje u kulturnom svijetu ovakve se beskorisne građevine ruše i napravi se nekaj korisno da donosi lovu i bude korist svima. Samo kod nas se proglašavaju kvazi spomenicima da bi općinske, gradske i državne strukture mogle prati i krasti naše novce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije