Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolona zbog Super Nove

Od V. Gorice do Zagreba putovali više od sat vremena!

Super Nova,Buzin,promet,gužva
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/8
02.05.2014.
u 16:07

Uređenje inače uskog raskrižja u povodu otvorenja novog trgovačkog centra Super Nova u Zagrebu potrajat će sve do 20. svibnja u 20 sati

Građani koji su putovali iz Velike Gorice u Zagreb potrošili su i više od sata vozeći se u koloni zbog radova na križanju Ulice SR Njemačke i Velikogoričke ulice D30 čvor Buzin. Uređenje inače uskog raskrižja u povodu otvorenja novog trgovačkog centra Super Nova u Zagrebu potrajat će sve do 20. svibnja u 20 sati kada bi se prometnica trebala rasteretiti od strojeva i radnika.

Uređenje spomenutog dijela odvijat će se u dvije faze – prva će trajati do subote 10. svibnja. Do toga datuma bit će onemogućen izlaz na autocestu A3 iz smjera Zagreba te izlaz s autoceste A3 u smjeru Velike Gorice.

– Sve do subote za sav promet zatvorit će se zapadni dio kolnika u zoni čvora Buzin, a na istočnom dijelu kolnika uspostavit će se dvosmjeran promet. Kada počnu radovi druge faze, zauzet će se istočni dio kolnika, a promet će biti uspostavljen na zapadnom dijelu. No, točna regulacija za radove druge faze bit će poznata naknadno – objasnio je Milan Rendulić, pomoćnik pročelnika za prostorno uređenje i izgradnju grada. Dok traju navedeni radovi, građane se usmjerava na alternativne pravce preko čvora Kosnica te prometnim pravcem Sisačka cesta Ulicom Dr. L. Naletilića i Remetinečkom cestom kako bi se smanjile gužve i izbjegla zagušenja prometnice.

>>Zbog radova u Buzinu u svibnju nova regulacija prometa

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Komentara 6

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:48 02.05.2014.

Baš me zanima koji će bilDe izjaviti da se tamo otvaraju "nova" radna mjesta...U trgovini nema novih radnih mjesta, jedni propadaju drugi otvaraju...to je sve prelijevanje iz supljeg u prazno.

CR
crocro
21:46 02.05.2014.

Ja već pomislio da se radi o super novoj proizvodnoj hali koja će proizvodima konkurirati Europi ni svijetu i u koj će se zaposliti najmanje 500 radnika a kada malo bolje pogledam to je samo jedan u nizu trgovačkih centara. Koji strašno utječe na ovako brzi gospodarski rast.

SA
sargu123
16:40 02.05.2014.

Svinjarija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije