Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Žestoka tučnjava Grobara i Vojvoda u Nikšiću, privedeno 30 huligana

grobari
YouTube/Screenshot (ilustracija)
04.01.2016.
u 20:15

Košarkaši Sutjeske i Partizana igrat će u 21 sat utakmicu 18. kola ABA lige, a u upravi Nikšićana smatraju kako će od ishoda ove utakmice ovisiti ostanak u ligi.

U Nikšiću je došlo do žestokog sukoba i tuče navijača košarkaških klubova Sutjeske i Partizana iz Beograda. Policija je priopćila da je nakon incidenta privedeno oko 30 navijača oba kluba.

Domaći navijači  “vojvode” kamenjem i bakljama su gađali Partizanove “grobare”, među kojima je bilo i državljana Srbije, nakon čega je došlo do žestoke tučnjave, prenose podgorički mediji. Policija je oduzela veći broj noževa, šipki i palica, a u incidentu je stradalo i jedno policijsko vozilo.

Košarkaši Sutjeske i Partizana igrat će u 21 sat utakmicu 18. kola ABA lige, a u upravi Nikšićana smatraju kako će od ishoda ove utakmice ovisiti ostanak u ligi. Uoči međusobnog susreta Sutjeska i Partizan su na posljednja dva mjesta na ljestvici, Sutjeska s pet, a Partizan sa šest pobjeda.

Sutjeska je zabranila gostujućim navijačima ulazak u dvoranu Sportskog centra.

>> 'Vođa Grobara nas je napao i rekao da nećemo živi otići'

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:51 04.01.2016.

Pa kaj onda? Kaj nas briga za njihove tucnjave i huligane? Dosta nam je i ovih nasih, europskih...

TO
Tonny96
22:04 04.01.2016.

ovo je Hrvatska ne srbija...Ako ih tolko volite da stalno pisete o njima odite tamo pa se raspišite ko lidi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije