Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROMA Proglešeni najuspješniji menadžeri u 2008.

Željko Zadro iz Vira poduzetnik godine

21.11.2008.
u 18:18

Željko Zadro, predsjednik uprave šećerane Viro, prema izboru Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA, najuspješniji je poduzetnik 2008. Nagradu za menadžera godine u kategoriji velikih poduzeća dobio je predsjednik uprave Atlantske plovidbe Ante Jerković.

U kategoriji srednjih poduzeća najbolji menadžeri su Goran Brašnić, direktora Vargona, i Jerko Andrljić, predsjednik uprave Rudeža, a u kategoriji malih poduzeća Željko Marić iz EURCO-a. Danijel Mileta, direktor Gradskog parkinga Šibenik, najbolji je poduzetnik u kategoriji javnih poduzeća, Frane Mrakovčić, direktor Ponikva Krk, najuspješniji projektni menadžer, a Mirko Mrakužić, direktor dm-a, najbolji menadžer velikih inozemnih poduzeća.

Sanda Bajtl iz Werkosa mlada je menadžerica godine, a nagrade za životno djelo pripale su Anti Grliću Radmanu, osnivaču Agroproteinke, i predsjedniku uprave Dalekovoda Luki Miličiću. Miličić je rekao da je sretan što većina nagrađenih dolazi iz realnog sektora, koji nije generator krize, čije ćemo prave posljedice tek osjetiti.

Želite prijaviti greške?