Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazite što objavljujete!

Zbog posta na Facebooku o (bivšoj) ženi umalo završio u zatvoru

byron
Foto: Screenshot Huffington Post
25.01.2014.
u 10:00

Sudac je Bayronu ponudio dvije opcije - da 30 dana na Facebooku objavljuje isprike supruzi ili će morati 60 dana u zatvor.

Kad prolazite kroz razvod braka sve što kažete, napišete ili objavite na društvenim mrežama može se iskoristiti protiv vas tijekom parnice. To je na svojoj koži najbolje osjetio Amerikanac Mark Byron koji je umalo završio u zatvoru zbog izjave na račun svoje supruge objavljene na Facebooku.

'Ako ste zla i osvetoljubiva žena te želite uništiti suprugov život i oduzeti oca vašem sinu sve što morate učiniti je reći da ste uplašeni' napisao je Byron, a što je njegova supruga iskoristila tijekom borbe za dobivanje skrbništva nad njihovim sinovima, piše Huffington Post.

Sudac je Bayronu nakon toga ponudio dvije opcije - da 30 dana na Facebooku objavljuje isprike supruzi ili će morati 60 dana u zatvor.

- Nekoliko dana pisao sam isprike, ali onda sam prestao. Otišao sam na sud i kazao neka me pošalju u zatvor. No, sudac je odlučio da me ipak neće poslati u zatvor - rekao je Byron kojem je nakon svega odobreno posjećivanje sinova.

>>Zašto (ne) ulazimo u brak? Evo što o tome kažu Mirela Holy i Bruno Šimleša!

>>Prestanite vikati i proučite 10 savjeta kako popraviti svoj brak već danas

Komentara 3

US
USA
10:58 25.01.2014.

Ovo je samo dokaz da je lijeva liberalna, a u stvari opasna machiavellisticka politika, dovela demokraciju i pravo govora do apsurda. S jedne strane bi nam trebala biti normalna vizualna dogadjanja na npr. Berlin Prideu, a nenormalan covjek koji je javno rekao da mu je zena zlocesta i da glumi uplasenost ili sto god, samo da bi mu napakostila.

AN
Antiša
12:22 25.01.2014.

Još jedan dokaz kako žene mogu glumiti da steknu naklonost sudaca...

KI
-KIKKI-
11:17 27.01.2014.

sad više ni licemjernoj i zlobnoj osobi ne smiješ reći kakva je da ne bi u zatvoru završio, fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije