Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR ULOV

Kupili ofucanu fotelju za nekoliko funti, nakon 10 godina otkrili što se nalazilo u njoj

Pronašli nakit
Foto: Facebook
1/3
01.08.2016.
u 17:50

'Moj muž je vrlo romantičan...' rekla je Angela

Prije deset godina, Angela i Angus Milner-Brown kupili su staru, rustikalnu fotelju za samo 5 funti, a nisu mogli ni sanjati što ona skriva između starih slojeva navlaka.

Par je pronašao, ni manje ni više, nego 5000 funti vrijedan nakit, prenosi britanski Mirror.

Fotelju su kupili na aukciji i stavili na tavan jer si nisu mogli priuštiti obnovu antiknog namještaja, pa je Angus uzeo stvar u svoje ruke i godinama je popravljao.

Upravo dok je skidao navlake, pronašao je nakit: cvjetni broš optočen dijamantima, dijamantni prsten i dijamantne naušnice koje je poklonio svojoj ženi. Najprije za Valentinovo, pa za godišnjicu...

''Moj muž je vrlo romantičan...'' rekla je Angela.

''Odlučio je sačuvati pronađeni nakit i iznenaditi me njime za naše obljetnice i slavlja, to je bilo vrlo slatko od njega.''

Kada je priča o pronalasku nakita izašla na vidjelo, par je odnio nakit na procjenu, i tek je tada shvatio kolika mu je vrijednost.

Za stolicu od nekoliko funti dobili su tisuće funti vrijedan nakit, ali i tri romantična doživljaja, pa su nakit odlučili zadržati umjesto da ga prodaju.

>> Je li ovo najorganiziranija žena na svijetu?

Komentara 10

DU
Deleted user
19:19 01.08.2016.

U Hrvatskoj bi uz moljce našli rješenja o ovrhama i neplaćene uplatnice )

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:38 01.08.2016.

Kad su tako divni i krasni što nakit nisu vratili vlasniku

DU
Deleted user
08:35 02.08.2016.

Ne kužim. Pa kaj to nisu trebali vratiti? Još se naslikavaju...Fakat su "romantični"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije